ΗΠΑ: 30χρονη σκότωσε τον σύντροφό της μετά από μασάζ – Γάζωσε με 20 σφαίρες τα πεθερικά της
Πώς η 30χρονη έστησε «παγίδα» με μασάζ και εκτέλεσε τον πατέρα των παιδιών της – Σκότωσε και τα πεθερικά της με καταιγισμό πυρών

Μια ασύλληπτη τραγωδία με φόντο την απόλυτη αγριότητα εκτυλίχθηκε στο Ιλινόις των ΗΠΑ, με δράστιδα την 30χρονη Τζένα Στρουμπλ.

Η γυναίκα κατηγορείται για την εν ψυχρώ δολοφονία του 32χρονου συντρόφου της, Τζέικομπ Λάμπερτ, καθώς και των δύο γονέων του, σε ένα προμελετημένο σχέδιο που θυμίζει θρίλερ. Η ομολογία της στις αρχές προκαλεί ανατριχίλα, καθώς περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πώς έστησε την παγίδα θανάτου στα θύματά της.

Η «θανατηφόρα» ενέδρα μέσα στο αυτοκίνητο

Το έγκλημα ξεκίνησε στις 22 Μαρτίου, όταν η Στρουμπλ έπεισε τον Λάμπερτ να μπει στο αυτοκίνητό του. Εκεί, προσφέρθηκε να του κάνει μασάζ στην πλάτη για να τον χαλαρώσει. Ενώ ο 32χρονος ήταν ξαπλωμένος μπρούμυτα στο κάθισμα, η 30χρονη ανέβηκε πάνω του και τον έτριβε για περίπου 20 λεπτά.

O 32χρονος Τζέικομπ Λάμπερτ και η 30χρονη Τζένα Στρουμπλ που τον δολοφόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, είχε ήδη κρύψει κάτω από το κάθισμα ένα Glock 19 με σιγαστήρα. Κάποια στιγμή, ανέσυρε το όπλο και το κόλλησε στο πίσω μέρος του κρανίου του. Όπως παραδέχθηκε κυνικά, περίμενε οκτώ ολόκληρα λεπτά με το δάχτυλο στη σκανδάλη πριν αποφασίσει να τον εκτελέσει με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Το μακελειό στο σπίτι των πεθερικών

Μετά την πρώτη δολοφονία, η δράστιδα δεν σταμάτησε. Οδήγησε μέχρι την κατοικία των γονιών του θύματος. Εκεί, επιτέθηκε στον πατέρα του Λάμπερτ, Πάτρικ Φορντ, πυροβολώντας τον 17 φορές. Όταν η μητέρα του, Στέισι, εμφανίστηκε στις σκάλες ακούγοντας τη φασαρία, η Στρουμπλ την πυροβόλησε τρεις φορές στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα, αφήνοντάς την νεκρή επί τόπου.

Η Στέισι και ο Πάτρικ Φορντ, οι γονείς του 32χρονου που δολοφονήθηκαν με 20 σφαίρες από την 30χρονη

Όταν ερωτήθη από τους ντετέκτιβ για τους λόγους που την οδήγησαν στο τριπλό φονικό, η 30χρονη ισχυρίστηκε πως δεν άντεχε τον τρόπο που ο Λάμπερτ μιλούσε στα παιδιά τους. Όσο για τους γονείς του, ανέφερε πως τους θεωρούσε υπερβολικά «αυταρχικούς».

Η Στρουμπλ διέφυγε στην Ιντιάνα, όπου και εντοπίστηκε από τις αρχές. Στην κατοχή της βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος, το οποίο ταυτοποιήθηκε βαλλιστικά και με τα τρία θύματα. Πλέον, βρίσκεται αντιμέτωπη με εννέα κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού και, αν καταδικαστεί, το πιθανότερο σενάριο είναι η επιβολή της ποινής των ισοβίων δεσμών χωρίς αναστολή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pc_tilekpaideusi_laptop.jpg
Αντιδρούν οι δάσκαλοι στις Κυκλάδες για την τηλεκπαίδευση τις ημέρες της κακοκαιρίας
Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Κυκλάδων: «Όχι» στην τηλεκπαίδευση με κλειστά σχολεία
Αντιδρούν οι δάσκαλοι στις Κυκλάδες για την τηλεκπαίδευση τις ημέρες της κακοκαιρίας