Κόσμος

Συντριβή αεροσκάφους στην Ταϊλάνδη: Τουλάχιστον πέντε νεκροί

Συντριβή αεροσκάφους
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πέντε νεκροί μετά την πτώση αεροσκάφους στη θάλασσα της Ταϊλάνδης

Ένα μικρό αστυνομικό αεροσκάφος συνετρίβη στη θάλασσα κοντά στην παραλιακή πόλη Hua Hin στην Ταϊλάνδη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον πέντε άτομα, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Το αεροσκάφος, το οποίο πραγματοποιούσε δοκιμαστική πτήση στο πλαίσιο προετοιμασίας για μια άσκηση αλεξιπτωτιστών στην περιοχή, συνετρίβη το πρωί γύρω στις 8:00, με την πρόσκρουση να συμβαίνει περίπου 100 μέτρα από την ακτή. Αν και οι αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει το μοντέλο του αεροσκάφους, φωτογραφίες από το σημείο της συντριβής δείχνουν ότι πρόκειται πιθανότατα για το Viking DHC-6 Twin Otter.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, στο αεροσκάφος επέβαιναν έξι άτομα, όλοι αστυνομικοί. Από αυτούς, πέντε έχασαν τη ζωή τους άμεσα και ένας υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του στο νοσοκομείο. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος αναθεώρησε τον αρχικό απολογισμό, αναφέροντας ότι οι νεκροί είναι πέντε, ενώ ο αξιωματικός που διακομίστηκε στο νοσοκομείο παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση αλλά ζωντανός.

Οι αρχές δεν έχουν ακόμη προσδιορίσει τα αίτια της συντριβής, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διευκρινιστούν οι συνθήκες του τραγικού περιστατικού.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος