γαζα
Επιθέσεις και στη Δυτική Όχθη από Ισραηλινούς εποίκους

Δεν έχει τέλος η αιματοχυσία στη Γάζα, καθώς το Ισραήλ συνεχίζει αδιάκοπα τις στρατιωτικές του επιχειρήσεις, προκαλώντας βαρύ απολογισμό σε ανθρώπινες ζωές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει το Al Jazeera Arabic, τουλάχιστον 45 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και πάνω από 100 τραυματίστηκαν μέσα σε μία ημέρα, κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιθέσεων της Τετάρτης.

Τρία παιδιά κάηκαν ζωντανά μετά από βομβαρδισμό σε σκηνή εκτοπισμένων

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από την περιοχή Αλ-Σαουάριχα, δυτικά της Νουσεϊράτ, στην κεντρική Γάζα, όπου βομβαρδιστικό της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας έπληξε σκηνή οικογένειας εκτοπισμένων. Από την επίθεση ξέσπασε φωτιά και τρία παιδιά κάηκαν ζωντανά, ενώ αρκετά ακόμη τραυματίστηκαν.

Επιθέσεις και στη Δυτική Όχθη από Ισραηλινούς εποίκους

Το κλίμα έντασης δεν περιορίζεται στη Γάζα. Ισραηλινοί έποικοι, όπως μεταδίδει το Quds News Network, πραγματοποίησαν επιθέσεις στο παλαιστινιακό χωριό Μπαρντάλα, στη βόρεια Κοιλάδα του Ιορδάνη. Οι έποικοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν πέντε Παλαιστίνιους, ενώ έβαλαν φωτιά σε σπίτια και καλλιεργήσιμες εκτάσεις της περιοχής.

Μέχρι στιγμής, η κατάσταση των τραυματιών παραμένει άγνωστη, σύμφωνα με το Al Jazeera.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 14/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 15/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

daskaloi
Ρέθυμνο: Συγκινητική υπεράσπιση διωκόμενης εκπαιδευτικού από τους γονείς
Ασπίδα στη δίωξη που της ασκείται οι γονείς των μαθητών με ένα κείμενο που στέλνει πολλαπλά μηνύματα στους διώκτες και σε όλη την κοινωνία.
Ρέθυμνο: Συγκινητική υπεράσπιση διωκόμενης εκπαιδευτικού από τους γονείς
σκύλος
Αυτά είναι τα φυτά που δεν πρέπει να έχεις στο μπαλκόνι ή τον κήπο σου – Κίνδυνος για τη ζωή του σκύλου σου
Επικίνδυνα φυτά για σκύλους – Αναλυτικός κατάλογος
Αυτά είναι τα φυτά που δεν πρέπει να έχεις στο μπαλκόνι ή τον κήπο σου – Κίνδυνος για τη ζωή του σκύλου σου