Πού καταγράφεται η μεγαλύτερη ατμοσφαιρική ρύπανση στην Ελλάδα

Κόσμος 0

Ρεκόρ τιμής χρυσού: Κατάρρευση των χρηματιστηριακών δεικτών - Αντίκτυπος από τους δασμούς Τραμπ

Χρυσός
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δασμοί Τραμπ: Ο χρυσός σπάει ρεκόρ- Χρηματιστηριακοί δείκτες πέφτουν

Η τιμή του χρυσού σημείωσε νέα ρεκόρ τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ξεπερνώντας τα 3.150 δολάρια, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Ντόναλντ Τραμπ για μια σειρά από τελωνειακούς δασμούς που επηρεάζουν κυρίως την Ασία και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Περί τις 02:20 (ώρα Ελλάδας), η τιμή της ουγκιάς χρυσού σημείωσε αύξηση 0,80%, φτάνοντας τα 1.319 δολάρια, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ που καταγράφηκε μόλις δύο ημέρες νωρίτερα.

Στο χρηματιστήριο του Σίδνεϊ, το οποίο άνοιξε μεταξύ των πρώτων διεθνών αγορών μετά τις εξελίξεις στην Ουάσινγκτον, ο βασικός δείκτης σημείωσε πτώση 1,8%. Στην αγορά παραγώγων του Τόκιο, η πτώση ήταν ακόμα πιο έντονη (-6%). Στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μετά το κλείσιμο της Γουόλ Στριτ, οι δείκτες βούλιαξαν: ο Dow Jones μειώθηκε κατά 2,4%, ο Nasdaq κατά 4,25% και ο S&P 500 κατά 3,4%.

Στην αγορά συναλλάγματος, το ιαπωνικό γεν, το οποίο συχνά θεωρείται ασφαλές καταφύγιο για τους επενδυτές, σημείωσε άνοδο 1% έναντι του αμερικανικού δολαρίου.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος