video game
«Πήγαινε να βρεις δουλειά, άστα αυτά»

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας ενήλικας που πυροβόλησε τους γονείς του μετά από παρατήρηση που δέχτηκε, να σταματήσει να παίζει video games όλη την ώρα και να πάει να ψάξει καμιά δουλειά.

Το περιστατικό έγινε στη Φλόριντα τη Δευτέρα και δράστης είναι ο 23χρονος Joseph Voigt, που αποφυλακίστηκε την 1η Δεκεμβρίου μετά από φυλάκιση για άλλα αδικήματα που είχε διαπράξει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Toofab ο 23χρονος έμενε στο πατρικό του και το πρώτο πράγμα που έκανε μετά τη φυλακή ήταν να παίζει βιντεοπαιχνίδια. Οι γονείς αγανακτισμένοι με τον γιο τους και ανήσυχοι για το μέλλον του, έκαναν συνεχώς παρατηρήσεις, μέχρι που ξεχείλισε το ποτήρι στη σχέση τους.

«Πήγαινε να βρεις δουλειά, άστα αυτά. Φτάνει, έχεις μεγαλώσει», είπε ο 63χρονος Marvin Voigt, με αποτέλεσμα να κάνει έξαλλο τον γιο του. Ο Joseph πήρε ένα πιστόλι και πυροβόλησε στο κεφάλι τον πατέρα του, αλλά και την 58χρονη μητέρα του Susan Voigt.

Μετά τους πυροβολισμούς πήρε το οικογενειακό αυτοκίνητο και έφυγε από το σπίτι, με γείτονες να ειδοποιούν την αστυνομία. Ο 63χρονος πέθανε επί τόπου, ενώ η 58χρονη επέζησε και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον δράση και τελικά τον εντόπισε στο Ορλάντο, όπου τον συνέλαβε και τον οδήγησε στη φυλακή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Από αριστερά, Γιώργος Νούνεσης, Διευθυντής, Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας - Άκης Σκέρτσος, Υπουργός Επικρατείας, Προεδρία της Κυβέρνησης - Ιωάννης Χατζηγεωργίου, Πρύτανης, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Ελλάδα - Yannis Assael, Research Scientis, Google DeepMind - Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος, ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, Πρώην Επίτροπος της ΕΕ, Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη
Α. Σκέρτσος: Τις επόμενες εβδομάδες η πρόταση για το ενιαίο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Καινοτομίας
Ιδρύεται νέο υπερ-Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Καινοτομίας – Εντός των επόμενων εβδομάδων η πρόταση
Α. Σκέρτσος: Τις επόμενες εβδομάδες η πρόταση για το ενιαίο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Καινοτομίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Εμανουέλ Μακρόν συζητούν στη Ρωμαϊκή Αγορά Αθηνών
Μακρόν σε Μητσοτάκη: «Αν η κυριαρχία σας απειλείται, κάντε ό,τι χρειάζεται, θα είμαστε εδώ για εσάς»
Στρατηγική εμβάθυνση και αμοιβαίες εγγυήσεις ασφαλείας σφραγίζουν την επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα
Μακρόν σε Μητσοτάκη: «Αν η κυριαρχία σας απειλείται, κάντε ό,τι χρειάζεται, θα είμαστε εδώ για εσάς»