aeroplano

Αεροσυνοδός αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο, εκείνη και οι συνάδελφοί της, δεν σηκώνουν τις τσάντες μας για να τις βάλουν στο ντουλάπι

Στο TikTok, η Kat Kamalani, η οποία εργάστηκε ως αεροσυνοδός για έξι χρόνια, απευθύνθηκε στους ένα εκατομμύριο ακολούθους της απαντώντας στο ερώτημα για το αν μια αεροσυνοδός είναι υποχρεωμένη να βάλει τη βαλίτσα τους στο ντουλάπι. 

Είπε: «Τρελό γεγονός… όλοι πιστεύουν ότι είναι δουλειά της αεροσυνοδού να σηκώνει τις αποσκευές τους για να τις βάλει στο ντουλάπι, αλλά δεν είναι».

«Στην πραγματικότητα, η αεροπορική μας εταιρεία, και ένας τόνος άλλων αεροπορικών εταιρειών, μας προτρέπουν να μη βοηθάμε επειδή μπορούν να τραυματιστούν τόσοι πολλοί με αυτό. Και δεν είσαι καν καλυμμένος».

Όπως επισημαίνει, η US Associate of Flight Attendants συμβουλεύει τα μέλη της να μη βοηθούν πελάτες με βαριές αποσκευές, επειδή σε περίπτωση τραυματισμού οι ασφαλιστές δεν καλύπτουν τους ιατρικούς λογαριασμούς. 

Πρόσθεσε ότι «οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες έχουν αυτές τις μικρές κάρτες που σας δείχνουν πώς να αποθηκεύετε τις αποσκευές σας… έτσι θα είναι είτε κάθετες είτε οριζόντιες».

Η Kat συμβούλεψε, επίσης, τους ακολούθους της να δοκιμάσουν πόσο άνετα σηκώνουν τη βαλίτσα πάνω από τα κεφάλια τους για να βεβαιωθούν ότι δεν κινδυνεύουν να τραυματιστούν προσπαθώντας να τη βάλουν στο ντουλάπι κατά τη διάρκεια της πτήσης. 

«Αν δυσκολεύεστε να σηκώσετε μεγάλα βάρη, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθησύχασε η Kat τους θεατές, καθώς μπορείτε πάντα να βάλετε τα πράγματά σας σε μια μικρότερη τσάντα, η οποία μπορεί εύκολα να αποθηκευτεί κάτω από το κάθισμά σας».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καθηγητές
Όταν το σχολείο τελειώνει στις 14:00… αλλά οι απαιτήσεις συνεχίζονται
Η αλήθεια είναι σκληρή: κάθε ώρα που ένας δάσκαλος ή καθηγητής περνά στην τάξη, είτε για «απασχόληση» είτε για αντικατάσταση, είναι διδακτικό έργο....
Όταν το σχολείο τελειώνει στις 14:00… αλλά οι απαιτήσεις συνεχίζονται
tameio.jpg
Συντάξεις: Πόσα κερδίζουν ανά Ταμείο οι συνταξιούχοι το 2026 και το 2027 με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς
Συντάξεις: Έως 312 ευρώ πάνω το 2026 και έως 696 ευρώ το 2027 [Αναλυτικοί πίνακες]
Συντάξεις: Πόσα κερδίζουν ανά Ταμείο οι συνταξιούχοι το 2026 και το 2027 με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς