Κόσμος

Τυφώνας Μίλτον: Αλιγάτορες βγήκαν στους δρόμους μετά τις πλημμύρες (Video)

Αλιγάτορες στη Φλόριντα μετά τον τυφώνα Μίλτον
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πρωτόγνωρες στιγμές ζουν οι κάτοικοι της Φλόριντα - Αλιγάτορες βγήκαν στους δρόμους

Σκηνές Αποκάλυψης βιώνουν οι κάτοικοι της Φλόριντα μετά το σαρωτικό πέρασμα του φονικού τυφώνα Μίλτον, όπου μέχρι στιγμής έχουν πεθάνει 10 άνθρωποι, σύμφωνα με το NBC.

Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, αλιγάτορες έχουν πλησιάσει κοντά σε σπίτια, μετρέποντας την επόμενη μέρα στην πολιτεία σε… θρίλερ.

Κάτοικος του Φορτ Μάιερς, είδε αλιγάτορα ανοίγοντας την πόρτα του αυτοκινήτου και εξέφρασε τον πανικό του, αφού δάγκωνε τη ρόδα του.

Σημειώνεται ότι οι ειδικοί προειδοποιούν ότι ζώα της άγριας φύσης μπορεί να κατευθυνθούν προς κατοικημένες περιοχές έχοντας χάσει τον προσανατολισμό τους. Ωστόσο, αναμένεται να είναι ακόμη πιο επιθετικά τα ζώα αυτά λόγω του άγχους επιβίωσης που τους κυριεύει.

@tammysworld2 #hurricane #hurricaneseason #hurricanemilton ♬ original sound - Tammy
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος