israil
«Μπουρλότο» στη Μέση Ανατολή: Πύραυλοι από το Ιράν κατά του Ισραήλ

Οι Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ (IDF) υποστηρίζουν ότι το Ιράν ξεκίνησε πυραυλική επίθεση. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Times of Israel, ηχούν οι σειρήνες σε ολόκληρη τη χώρα

Οι IDF αναφέρουν ότι βαλλιστικοί πύραυλοι έχουν εκτοξευθεί από το Ιράν.

Τα ισραηλινά ΜΜΕ αρχικά έκαναν λόγο για περισσότερους από 100 πυραύλους, ενώ στη συνέχεια το Ισραηλινό Στρατιωτικό Ραδιόφωνο ανέφερε ότι η επίθεση γίνεται με πάνω από 200 πύραυλους.

Η Jerusalem Post κάνει λόγο για 500 πυραύλους.

Τεχεράνη: Το 80% των πυραύλων χτύπησαν στόχο

Τα κρατικά ΜΜΕ του Ιράν υποστηρίζουν ότι το 80% των πυραύλων που εκτοξεύθηκαν προς το Ισραήλ έχουν πετύχει τον στόχο τους.

Αυτό μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων, προαναγγέλλοντας ότι σύντομα θα υπάρξει και δεύτερο κύμα επιθέσεων.

Συνεδριάζει εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην Μέση Ανατολή έχουν θορυβήσει την Αθήνα η οποία θα αξιολογήσει την κατάσταση και τα επόμενα βήματά της σε συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) τη Τετάρτη, στις 16:30, υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παράλληλα, μετά από αίτημα της Κύπρου ελληνικό μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 μεταβαίνει στον Λίβανο προκειμένου να απεγκλωβίσει κύπριους πολίτες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας

Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;

Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση

Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Βάνα Ραμπότα
Ποια γνωστή ηθοποιός του «50 – 50» παράτησε την τηλεόραση και έγινε δασκάλα σε χωριό της Αρκαδίας
Η Βάνα Ραμπότα μετακόμισε σε ένα χωριό της Αρκαδίας: «Μένω αρκετό καιρό εδώ, είμαι πολύ ευτυχισμένη»
Ποια γνωστή ηθοποιός του «50 – 50» παράτησε την τηλεόραση και έγινε δασκάλα σε χωριό της Αρκαδίας