kina_panta_skiloi
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Κίνα η απάτη που στήθηκε σε ζωολογικό κήπο

«Μας εξαπάτησαν», καταγγέλλουν επισκέπτες του ζωολογικού κήπου στην Κίνα, σημειώνοντας ότι οι υπεύθυνοι δεν δίστασαν να βάψουν σκύλους με ασπρόμαυρο χρώμα προκειμένου να μοιάζουν σε… πάντα.

Η αποκάλυψη της απάτης με τους σκύλους έγινε όταν επισκέπτες του ζωολογικού κήπου αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με ένα «πάντα».

Όπως υποστήριξαν, ξαφνικά άρχισε να λαχανιάζει και να γαβγίζει, σύμφωνα με τη New York Post που επικαλείται πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης. Μάλιστα, βίντεο από επισκέπτη δείχνει το «πάντα» να λαχανιάζει, όπως οι σκύλοι, ενώ είναι ξαπλωμένο σε έναν βράχο. 

Αμέσως ενημέρωσαν τη διεύθυνση του ζωολογικού κήπου, με τον υπεύθυνο να παραδέχεται πως είχαν βάψει δύο σκυλιά ράτσας Chow Chow. Ωστόσο, η απάντηση που δόθηκε για το περιστατικό από τον ζωολογικό κήπο ήταν πως δεν είχαν σκοπό να εξαπατήσουν τους επισκέπτες. Αντίθετα, υποστήριξαν πως πρόκειται για «σκυλιά πάντα».

Αρκετοί επισκέπτες ζήτησαν επιστροφή χρημάτων για το εισιτήριο που είχαν πληρώσει με την είσοδό τους στον ζωολογικό κήπο, ο οποίος διαφημίζεται πως φιλοξενεί «σπάνια και εξωτικά ζώα».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/01

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kleista sxoleia
Ποια σχολεία θα είναι κλειστά σήμερα Τετάρτη λόγω του χθεσινοβραδινού ισχυρού σεισμού στη Λέσβο
Ισχυρός σεισμός 5,1 ρίχτερ στη Μυτιλήνη - Τι λένε οι ειδικοί
Ποια σχολεία θα είναι κλειστά σήμερα Τετάρτη λόγω του χθεσινοβραδινού ισχυρού σεισμού στη Λέσβο
παιδδια
«Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας»: Μία άποψη για τα Ωνάσεια σχολεία
Τα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία ιδρύονται με βάση τις κατευθύνσεις της κυβερνητική πολιτικής εντείνοντας την εμπορευματοποίηση των κοινωνικών αγαθών
«Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας»: Μία άποψη για τα Ωνάσεια σχολεία