κερμα
«Στο καλό το Airbnb πρέπει να ρίξει κέρνα για να λειτουργήσει το ΑC»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που έχει ανέβει στα social media με μία Ελληνίδα και αυτό που αντιμετώπισε μέσα σε ένα Airbnb.

H γυναίκα ήθελε να ανάψει το κλιματιστικό στο δωμάτιό της, αλλά δεν μπόρεσε να το κάνει. Λίγο αργότερα συνειδητοποίησε ότι για να ανοίξει το κλιματιστικό έπρεπε να ρίξει κέρμα σε μία υποδοχή.

«Στο καλό το Airbnb πρέπει να ρίξει κέρνα για να λειτουργήσει το ΑC» έγραψε στη λεζάντα και, όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

Πολλοί εξ αυτών αναρωτήθηκαν πόσο κοστίζει η χρήση του air condition, με την τουρίστρια να εξηγεί ότι για 10 ώρες χρήσης, ο ιδιοκτήτης… ζητάει 2,5 ευρώ!

«Αυτοί θέλουν κράξιμο και ένα αστέρι αξιολόγηση. Βασικά είναι νόμιμο αυτό;», «Ψηλέ, μήπως έχεις ένα 1€ γιατί μου το έφαγε το air condition;;;;», «Για αυτό είναι οι κριτικές. Εκτός εάν το ήξερες από πριν» ήταν μερικά από τα σχόλια που ξεχώρισαν.

Μάλιστα, η εν λόγω γυναίκα απάντησε ότι το δωμάτιο δεν ήταν και ιδιαίτερα φθηνό, αφού κόστιζε περί τα… 250 ευρώ τη βραδιά!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

venzini.jpg
Το «φάντασμα» των Στενών του Ορμούζ: Γιατί οι τιμές στα καύσιμα δεν έχουν πιάσει ακόμα «ταβάνι»
Το κενό στις φορτώσεις δεξαμενόπλοιων που θα φέρει αυξήσεις-φωτιά
Το «φάντασμα» των Στενών του Ορμούζ: Γιατί οι τιμές στα καύσιμα δεν έχουν πιάσει ακόμα «ταβάνι»
αιθουσα
Προσθήκη «ξεχασμένης» αργίας σε ελληνόγλωσσο σχολείο του εξωτερικού
Η αργία δεν είχε συμπεριληφθεί στην απόφαση που καθορίζει τις ημερομηνίες έναρξης, λήξης, διακοπών και αργιών στις ελληνόγλωσσες σχολικές μονάδες του...
Προσθήκη «ξεχασμένης» αργίας σε ελληνόγλωσσο σχολείο του εξωτερικού