Παράθυρα αεροπλάνου
Η ενέργεια αυτή προκάλεσε την ενεργοποίηση της τσουλήθρας εκκένωσης, ξαφνιάζοντας όλους τους επιβαίνοντες, συμπεριλαμβανομένων των αεροσυνοδών

Ένας επιβάτης αεροπλάνου που ταξίδευε για πρώτη φορά προκάλεσε κατά λάθος χάος αφού άνοιξε την πόρτα εξόδου κινδύνου αναζητώντας την τουαλέτα, οδηγώντας σε μια σειρά από ανατρεπτικά γεγονότα στην πτήση 2754 της Air China. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (4/7) στο αεροδρόμιο Quzhou στην ανατολική επαρχία Zhejiang της Κίνας, όπως αναφέρει η South China Morning Post.

Η σύγχυση ξεκίνησε όταν ο άπειρος ταξιδιώτης, προσπαθώντας να βρει την τουαλέτα, πήγε στο πίσω μέρος του αεροπλάνου και άνοιξε κατά λάθος την πόρτα εξόδου. Η ενέργεια αυτή προκάλεσε την ενεργοποίηση της τσουλήθρας εκκένωσης, ξαφνιάζοντας όλους τους επιβαίνοντες, συμπεριλαμβανομένων των αεροσυνοδών.

«Όταν η τσουλήθρα εκκένωσης πετάχτηκε έξω, ακόμη και οι αεροσυνοδοί ξαφνιάστηκαν», αφηγήθηκε ένας συνεπιβάτης. Μια φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχνε το αεροσκάφος σταθμευμένο στην πίστα με την τσουλήθρα να έχει ανοίξει, αποτυπώνοντας τα επακόλουθα του ατυχήματος.

Το κόστος για την ενεργοποίηση της πόρτας κινδύνου του αεροπλάνου και το άνοιγμα της τσουλήθρας εκκένωσης εκτιμάται σε περίπου 28.000 δολάρια, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στο φόντο το Athens Alitheia Forum
Αντιδράσεις για τη συμμετοχή σχολείων και μαθητών στο ΝεοΔημοκρατικό Athens Alitheia Forum
Η συμμετοχή δημόσιων σχολείων και μαθητών είναι αποτέλεσμα της κυβερνητικής προπαγάνδας που αντιλαμβάνεται τα σχολεία και τους μαθητές ως χώρους...
Αντιδράσεις για τη συμμετοχή σχολείων και μαθητών στο ΝεοΔημοκρατικό Athens Alitheia Forum
ΚΕΔΑΣΥ
ΠΟΣΥΠ: Δεκτό το αίτημα χορήγησης υπερωριών στους υπαλλήλους των ΚΕΔΑΣΥ
«Μία ακόμη επιτυχία της ΠΟΣΥΠ» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση για την τη χορήγηση υπερωριών και στους διοικητικούς υπαλλήλους των ΚΕΔΑΣΥ
ΠΟΣΥΠ: Δεκτό το αίτημα χορήγησης υπερωριών στους υπαλλήλους των ΚΕΔΑΣΥ