Παράθυρα αεροπλάνου
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για επιβάτη ή εργαζόμενο

Ένα τρομακτικό και πρωτοφανές περιστατικό έγινε στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ όταν κινητήρας αεροσκάφους «ρούφηξε» έναν άνθρωπο, ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία.

Το περιστατικό έγινε χθες το μεσημέρι της (29/5) σε αεροσκάφος Embraer της KLM που ήταν έτοιμο να αναχωρήσει για το Μπίλουντ της Δανίας. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν διασώστες, όπως αναφέρει η Sun, άλλα ήταν αργά.

Δεν είναι για την ώρα γνωστό αν επρόκειτο για επιβάτη ή εργαζόμενο στο αεροδρόμιο ή κάτω από ποιες συνθήκες έφτασε κοντά στο αεροσκάφος που ήταν σε λειτουργία.

Το ολλανδικό δίκτυο NOS αναφέρει ότι δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, καθώς η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Τα αεροσκάφη του τύπου μπορούν να μεταφέρουν 90 με 130 επιβάτες, πολλοί από τους οποίους ήταν αυτόπτες μάρτυρες του φρικτού περιστατικού.

Το αεροδρόμιο Σίπχολ επιβεβαίωσε το τραγικό περιστατικό, ενώ και η εταιρεία KLM σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι παρέχει φροντίδα στους επιβάτες και τους εργαζόμενους που είδαν όσα συνέβησαν.

Συμβάντα αυτού του τύπου είναι σπάνια. Τον περασμένο Ιούνιο κινητήρας αεροσκάφους της Delta στο Σαν Αντόνιο του Τέξας ρούφηξε έναν 27χρονο άνδρα, που όπως αποδείχτηκε ήθελε να αυτοκτονήσει με αυτόν τον τρόπο. Άλλο ένα περιστατικό είχε συμβεί στην Αλαμπάμα στις 31 Δεκεμβρίου 2021, όταν ένας εργαζόμενος έχασε τη ζωή του όταν βρέθηκε πολύ κοντά στον κινητήρα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαιδευτικοί
Παύση διευθυντή Γυμνασίου στο Μαρούσι για λόγους που σχετίζονται με την πλημμελή άσκηση των υπηρεσιακών του καθηκόντων
Απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του Διευθυντής Γυμνασίου στο Μαρούσι με ομόφωνη γνωμοδότηση του ΑΠΥΣΔΕ Αττικής
Παύση διευθυντή Γυμνασίου στο Μαρούσι για λόγους που σχετίζονται με την πλημμελή άσκηση των υπηρεσιακών του καθηκόντων