Παράθυρα αεροπλάνου
Δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για επιβάτη ή εργαζόμενο

Ένα τρομακτικό και πρωτοφανές περιστατικό έγινε στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ όταν κινητήρας αεροσκάφους «ρούφηξε» έναν άνθρωπο, ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία.

Το περιστατικό έγινε χθες το μεσημέρι της (29/5) σε αεροσκάφος Embraer της KLM που ήταν έτοιμο να αναχωρήσει για το Μπίλουντ της Δανίας. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν διασώστες, όπως αναφέρει η Sun, άλλα ήταν αργά.

Δεν είναι για την ώρα γνωστό αν επρόκειτο για επιβάτη ή εργαζόμενο στο αεροδρόμιο ή κάτω από ποιες συνθήκες έφτασε κοντά στο αεροσκάφος που ήταν σε λειτουργία.

Το ολλανδικό δίκτυο NOS αναφέρει ότι δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, καθώς η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Τα αεροσκάφη του τύπου μπορούν να μεταφέρουν 90 με 130 επιβάτες, πολλοί από τους οποίους ήταν αυτόπτες μάρτυρες του φρικτού περιστατικού.

Το αεροδρόμιο Σίπχολ επιβεβαίωσε το τραγικό περιστατικό, ενώ και η εταιρεία KLM σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι παρέχει φροντίδα στους επιβάτες και τους εργαζόμενους που είδαν όσα συνέβησαν.

Συμβάντα αυτού του τύπου είναι σπάνια. Τον περασμένο Ιούνιο κινητήρας αεροσκάφους της Delta στο Σαν Αντόνιο του Τέξας ρούφηξε έναν 27χρονο άνδρα, που όπως αποδείχτηκε ήθελε να αυτοκτονήσει με αυτόν τον τρόπο. Άλλο ένα περιστατικό είχε συμβεί στην Αλαμπάμα στις 31 Δεκεμβρίου 2021, όταν ένας εργαζόμενος έχασε τη ζωή του όταν βρέθηκε πολύ κοντά στον κινητήρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Δίπλωμα οδήγησης: Ποιοι πρέπει να το παραδώσουν άμεσα

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νεκρός σε οικοδομή
Νεκρός σε οικοδομή στην Αγία Παρασκευή βρέθηκε ο 25χρονος που αγνοούνταν στο Μαρούσι
Η τραγική αυτή είδηση προκαλεί θλίψη στην τοπική κοινωνία και υπενθυμίζει τη σημασία της γρήγορης κινητοποίησης σε περιπτώσεις αγνοούμενων προσώπων.
Νεκρός σε οικοδομή στην Αγία Παρασκευή βρέθηκε ο 25χρονος που αγνοούνταν στο Μαρούσι
Ένοπλοι κατέλαβαν ελληνόκτητο πλοίο
ΗΠΑ: Πωλούν το πετρέλαιο της Βενεζουέλας έως και 30% ακριβότερα μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ουάσινγκτον: Ολοκληρώθηκε η πρώτη συναλλαγή αξίας 500 εκατ. δολαρίων – Έπονται νέες πωλήσεις
ΗΠΑ: Πωλούν το πετρέλαιο της Βενεζουέλας έως και 30% ακριβότερα μετά τη σύλληψη Μαδούρο