ζωγράφος
Το παιδί-θαύμα, το οποίο κλείνει τα δύο του χρόνια τον Ιούλιο, έχει πουλήσει 15 πίνακες σε όλη τη μέχρι τώρα πορεία του και πρόκειται να διοργανώσει σύντομα μια δημοπρασία

Ο Ace-Liam Nana Sam Ankrah πέτυχε το απίστευτο κατόρθωμα σε ηλικία 1 έτους και 152 ημερών: μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες και αναγνωρίστηκε επίσημα ως ο νεότερος άνδρας ζωγράφος στον κόσμο και μάλιστα επιτυχημένος, καθώς έχει ήδη πουλήσει τους πρώτους του πίνακες.

Η μητέρα του μικρού παιδιού από τη Γκάνα δήλωσε στο BBC ότι είναι περήφανη για την καλλιτεχνική ικανότητα του γιου της και ελπίζει ότι μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο της τέχνης.

«Ξέρει ήδη ποια χρώματα συμπληρώνουν το ένα το άλλο», δήλωσε η μητέρα του Chantelle Kuukua Eghan, η οποία είναι και η ίδια καλλιτέχνης και πρόσθεσε ότι συνειδητοποίησε για πρώτη φορά το ταλέντο του όταν ήταν μόλις έξι μηνών.

Για να δικαιωθεί το ρεκόρ, το GWR δήλωσε ότι ο Ace-Liam έπρεπε να συμμετέχει σε μια επαγγελματική έκθεση που ήταν ανοιχτή στο κοινό και να πουλάει τη δουλειά του.
Πρόσθεσε ότι το έργο έπρεπε να γίνει σε επαγγελματικό επίπεδο και να παρουσιαστούν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το έκανε μόνος του. Το έργο του Ace-Liam εκτέθηκε στο Μουσείο Επιστήμης και Τεχνολογίας στην πρωτεύουσα Άκρα, από τον περασμένο Δεκέμβριο έως τις αρχές Ιανουαρίου. 

Πούλησε τα εννέα από τα 10 έργα που εκτέθηκαν και μάλιστα έλαβε παραγγελία από την Πρώτη Κυρία, Rebecca Akufo-Addo, η οποία παρακολούθησε την έκθεση.

Το παιδί-θαύμα, το οποίο κλείνει τα δύο του χρόνια τον Ιούλιο, έχει πουλήσει 15 πίνακες σε όλη τη μέχρι τώρα πορεία του και πρόκειται να διοργανώσει σύντομα μια δημοπρασία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γλυπτά του Παρθενώνα
Με ένα έγγραφο ενός καϊμακάμη και χωρίς άδεια ο Έλγιν λεηλάτησε τον Παρθενώνα!
Σε συνεντεύξεις της σε ελληνικά Μ.Μ.Ε. η κυρία Μποζ τόνισε ότι τόσο η δική της ομάδα, όσο και άλλες από Τούρκους αρχαιολόγους έψαξαν τα οθωμανικά...
Με ένα έγγραφο ενός καϊμακάμη και χωρίς άδεια ο Έλγιν λεηλάτησε τον Παρθενώνα!