Δεκατρείς άνθρωποι τραυματίστηκαν την Παρασκευή (17/5), οι τέσσερις σοβαρά, σε σύγκρουση εμπορευματικού με επιβατικό τρένο καθώς κατά τις πρώτες ενδείξεις παραβιάστηκε ερυθρός σηματοδότης μέσα σε σήραγγα στο Βελιγράδι, δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών Γκόραν Βέσιτς.
«Δεκατρείς άνθρωποι χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη, ανάμεσά τους ο μηχανοδηγός, ελέγκτρια και δυο επιβάτες — και οι τέσσερις διακομίστηκαν σε κέντρο επειγόντων περιστατικών», διευκρίνισε ο κ. Βέσιτς.
«Ήμασταν τυχεροί. Δεν είχαμε νεκρούς, αυτό είναι το πιο σημαντικό», συμπλήρωσε ο κ. Βέσιτς επιτόπου, περίπου 4 χιλιόμετρα από το κέντρο του Βελιγραδίου, κοντά στη γέφυρα Πάντσεβο.
«Είκοσι πέντε πυροσβέστες με επτά οχήματα επιχείρησαν επιτόπου καθώς οι ομάδες άμεσης βοήθειας δεν μπόρεσαν να φθάσουν στον τόπο της σύγκρουσης», δήλωσε ο υπουργός στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο RTS.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds
Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom