Κέιτ
Σε μία συγκινητική ανακοίνωση προχώρησε η Κέιτ Μίντλετον σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Κέιτ Μίντλετον σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, λίγο καιρό μετά το χειρουργείο που πραγματοποίησε.

Η ίδια σε βίντεο αναφέρει ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Η ανακοίνωση

Σε μήνυμα στο twitter η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι η προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο ήταν επιτυχής και αρχικά θεωρήθηκε ότι η κατάστασή της δεν ήταν ανησυχητική.

Αλλά οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος, είπε, προσθέτοντας: «Αυτό φυσικά προκάλεσε τεράστιο σοκ και ο Γουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της οικογένειάς μας».

Η Κέιτ Μίντλετον υποστήριξε ότι οι γιατροί την συμβούλεψαν να κάνει προληπτική χημειοθεραπεία και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα αρχικά στάδια αυτής της θεραπείας.

«Μου πήρε χρόνο για να αναρρώσω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου», είπε.

«Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαι εντάξει», τόνισε η ίδια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

eidiki agogi
Αποκλειστικό - Ειδική Αγωγή: Στην τελική ευθεία οι οριστικοί πίνακες 1ΕΑ και 4ΕΑ/2025
Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα ΑΣΕΠ στους πίνακες 1ΕΑ/2025 και 4ΕΑ/2025 - Αποκλειστικές πληροφορίες alfavita
Αποκλειστικό - Ειδική Αγωγή: Στην τελική ευθεία οι οριστικοί πίνακες 1ΕΑ και 4ΕΑ/2025
μπουλινγκ
Σκηνές βίας στα σχολεία των Χανίων: «Είναι πολύ λυπηρό» - Εκπαιδευτικοί προειδοποιούν για σκληρότερα φαινόμενα
Ανησυχία μετά την επίθεση σε καθηγητή: «Παιδιά των πολλαπλών κρίσεων»
Σκηνές βίας στα σχολεία των Χανίων: «Είναι πολύ λυπηρό» - Εκπαιδευτικοί προειδοποιούν για σκληρότερα φαινόμενα