italia
Σοκ έχει προκαλέσει τριπλή δολοφονία που διέπραξε ένας 54χρονος

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Ιταλία η είδηση της δολοφονίας, από μέρους του Σικελού Τζοβάνι Μπαρέκα, δύο εκ των τριών παιδιών του και της συζύγου του.

Ο Τζοβάνι Μπαρέκα ομολόγησε στους αστυνομικός ότι στραγγάλισε τους δύο γιους του, πέντε και 16 ετών. Μετά τη δολοφονία των παιδιών, έκαψε ζωντανή τη σύζυγό του. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν πού έθαψε ο δράστης το απανθρακωμένο πτώμα της γυναίκας. 

Η μόνη η οποία σώθηκε, είναι η δεκαεπτάχρονη κόρη του, την οποία οι καραμπινιέροι βρήκαν μέσα στο σπίτι, στην περιοχή Αλταβίλα Μιλίτσια, σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης.

Σύμφωνα με ό,τι διαρρέει έως τώρα, ο Μπαρέκα είπε στους αστυνομικούς ότι «μέσα στο σπίτι του άκουσε και είδε τον δαίμονα» και οι υπεύθυνοι των ερευνών θεωρούν ότι μπορεί να έδρασε υποκινούμενος από θρησκευτική σέχτα.

Συγγενείς του δράστη, δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι «το μόνο που ήξεραν, είναι ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και ότι ήταν πολύ θρήσκος».

Καραμπινιέροι και αστυνομικοί της περιοχής, έξω από το Παλέρμο της Σικελίας, προσπαθούν να εξακριβώσουν τώρα πού έχει ταφεί το απανθρακωμένο πτώμα της συζύγου του δράστη και συνεχίζουν να ανακρίνουν γείτονες και συγγενείς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ενδοσχολική βία
Άγριο επεισόδιο μεταξύ μαθητών σε Γυμνάσιο στα Άνω Λιόσια – Συνελήφθη ο γιος καθηγητή
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που κατέθεσαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ένας 62χρονος καθηγητής και η 57χρονη υποδιευθύντρια του σχολείου, ο 14χρονος γιος...
Άγριο επεισόδιο μεταξύ μαθητών σε Γυμνάσιο στα Άνω Λιόσια – Συνελήφθη ο γιος καθηγητή
Ωνάσεια σχολεία
Ωνάσεια - Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία: Η αποζημίωση για επιτηρητές στις εισαγωγικές εξετάσεις
Οι αμοιβές για επιτροπές, επιτηρητές και προσωπικό σε Πρότυπα, Πειραματικά και Ωνάσεια Σχολεία – Αναλυτικοί πίνακες
Ωνάσεια - Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία: Η αποζημίωση για επιτηρητές στις εισαγωγικές εξετάσεις
Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: Το δικαίωμα στην απαλλαγή από τα Θρησκευτικά και ο ρόλος της «Ηθικής»
«Πράσινο φως» για θρησκειολογικές αναφορές στα σχολεία – Στη Βουλή έφερε η Σοφία Ζαχαράκη τη διευκρίνιση του ΙΕΠ
Σοφία Ζαχαράκη: Το δικαίωμα στην απαλλαγή από τα Θρησκευτικά και ο ρόλος της «Ηθικής»