Νεκρός ο άνδρας που πήδηξε από κτίριο 29 ορόφων
Βρήκε ακαριαίο θάνατο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας Βρετανός base jumper, ο οποίος πήδηξε από πολυόροφο κτίριο στην Ταϊλάνδη.

Ο 33χρονος Nathy Odinson ανέβηκε χωρίς άδεια στην κορυφή ενός κτιρίου με 29 ορόφους στο τουριστικό θέρετρο Pattaya. Αφού μέτρησε έως το τρία, πήδηξε από το κτίριο, αλλά  δυστυχώς δεν άνοιξε το αλεξίπτωτο του, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό.

«Νόμιζα έσπασε κλαδί»

«Άκουσα τον ήχο του δέντρου και νόμιζα ότι έπεσε κάποιο κλαδί. Μια γυναίκα ούρλιαξε και έτσι πήγα προς τα εκεί και συνειδητοποίησα ότι ήταν άνθρωπος», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο Nathy Odinson μαζί με έναν φίλο του τραβούσαν βίντεο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτό ακούγεται να ρωτά αν το φλας της κάμερας που είχε τοποθετήσει στο κράνος του είναι αναμμένο, στη συνέχεια αγγίζει πρόχειρα το αερόστατο και αφού μετρά αντίστροφα βουτάει στο κενό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παραίτηση από δουλειά λόγω Τεχνητής Νοημοσύνης
Τεχνητή Νοημοσύνη: Γιατί χιλιάδες εργαζόμενοι παραιτούνται πριν τους απολύσει ο αλγόριθμος
Σαρώνει το νέο εργασιακό φαινόμενο της «προληπτικής παραίτησης» - Αποκαλυπτικά στοιχεία για το «τέλος του 9-5»
Τεχνητή Νοημοσύνη: Γιατί χιλιάδες εργαζόμενοι παραιτούνται πριν τους απολύσει ο αλγόριθμος