chicago
Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη 23χρονου που εκτιμάται ότι οπλοφορεί και είναι επικίνδυνος

Επτά άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί με τραύματα από σφαίρες μέσα σε δυο κατοικίες στο Τζολιέτ, προάστιο του Σικάγου, στην πολιτεία Ιλινόι, ανακοίνωσε η αστυνομία, προσθέτοντας πως αναζητεί γνωστό των θυμάτων τον οποίο θεωρεί ύποπτο για τις δολοφονίες.

Το κίνητρο της μαζικής δολοφονίας δεν είναι σαφές ακόμη, πρόσθεσε η αστυνομία, διευκρινίζοντας πως πιστεύεται ότι και τα επτά θύματα ανήκαν στην ίδια οικογένεια.

«Στα 29 χρόνια μου στην υπηρεσία, αυτή είναι η χειρότερη σκηνή εγκλήματος που έχω ζήσει ποτέ», δήλωσαν οι αστυνομικοί στους τοπικούς δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Οπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, οι αστυνομικοί αναζητούν τον Ρόμιο Νανς, 23 ετών, ο οποίος πιστεύεται ότι οδηγούσε ένα κόκκινο Toyota Camry με τον αριθμό κυκλοφορίας Q730412. Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Νανς γνώριζε τα θύματα και ήταν μάλιστα συγγενείς.

Το ίδιο όχημα αναζητείται επίσης σε σχέση με άλλα εγκλήματα, που διαπράχθηκαν προχθές Κυριακή: άνδρας σκοτώθηκε και άλλος ένας τραυματίστηκε από σφαίρες στην Τζολιέτ.

Οι ντετέκτιβ ανέφεραν ότι ο Νανς θα πρέπει να οπλοφορεί και θεωρούν ότι είναι επικίνδυνος. Οι ταυτότητες των θυμάτων δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

erdogan
Ερντογάν για τετ α τετ με Μητσοτάκη: «Θέλουμε ειρήνη και ασφάλεια για εμάς και τους γείτονές μας»
Ερντογάν για τη συνάντηση με Μητσοτάκη: «Θέλουμε ειρήνη και ασφάλεια για εμάς και τους γείτονές μας»
Ερντογάν για τετ α τετ με Μητσοτάκη: «Θέλουμε ειρήνη και ασφάλεια για εμάς και τους γείτονές μας»
σχολικά γεύματα
Αντιδράσεις γονέων για τις αλλαγές στα σχολικά γεύματα: Το βαρέλι της "εξοικονόμησης" δεν έχει πάτο»
Συνεχείς περικοπές στη σχολική διατροφή - Τα αιτήματα των γονέων προς την Πολιτεία
Αντιδράσεις γονέων για τις αλλαγές στα σχολικά γεύματα: Το βαρέλι της "εξοικονόμησης" δεν έχει πάτο»
επίδομα γέννας
Στον "αέρα" τα επιδόματα γέννησης 3.000 ευρώ των Δήμων
Η απόφαση-πιλότος που ακυρώνει την κοινωνική πολιτική και απειλεί δεκάδες Δήμους σε όλη τη χώρα – Γιατί το «δημογραφικό» θεωρείται πλέον... παράνομο...
Στον "αέρα" τα επιδόματα γέννησης 3.000 ευρώ των Δήμων