αστεγος
Οργή έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του στο διαδίκτυο

Ένα εξοργιστικό περιστατικό έλαβε χώρα έξω από τα McDonald’s στη Βρετανία, καθώς ο σεκιουριτάς του μαγαζιού έβρεξε όλα τα υπάρχοντα ενός άστεγου άντρα, που βρίσκεται στο σημείο.

Ο εργαζόμενος βιντεοσκοπήθηκε να κλωτσάει τα πράγματα του άνδρα, καθώς καθάριζε το πάτωμα έξω από το φαστφουντάδικο στην οδό Victoria το Σάββατο. Στο βίντεο, ο φύλακας φαίνεται επίσης να κάνει νόημα στον άστεγο άνδρα να μετακινηθεί πιο κάτω στο δρόμο.

Εκπρόσωπος της McDonald’s δήλωσε ότι η εταιρεία «απομάκρυνε οριστικά» τους «εμπλεκόμενους φύλακες».

Οι εικόνες από το περιστατικό αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκάλεσαν αντιδράσεις, καθώς ο φρουρός βρέχει το πεζοδρόμιο, όπου ο άνδρας είχε καθίσει με τον υπνόσακό του έξω από υποκατάστημα της τράπεζας Nationwide, δίπλα στα McDonald’s.

«Αφήστε με ήσυχο» λέει ο άστεγος, προτού ένας σεκιουριτάς κλωτσήσει την κουβέρτα του από τη μέση και ρίξει περισσότερο νερό στο πεζοδρόμιο.

Ένας άλλος φύλακας προσπάθησε να εμποδίσει έναν αυτόπτη μάρτυρα να τραβήξει βίντεο, σύμφωνα με το BBC. Ο Ντέιμον Έβανς, ο οποίος βιντεοσκόπησε το περιστατικό, ακούστηκε να λέει στον φύλακα κάτι για τον υπνόσακο του άστεγου, ενώ ο ίδιος και άλλοι μάρτυρες έκαναν λόγο για «εξωφρενική συμπεριφορά» και τη χαρακτήρισαν «αηδιαστική».

«Θα θέλαμε να ζητήσουμε ολόψυχα συγγνώμη από τον κύριο στο βίντεο και θα συνεργαστούμε με το συμβούλιο, για να τον εντοπίσουμε και να επανορθώσουμε, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης υποστήριξής μας προς τις φιλανθρωπικές οργανώσεις και τους οργανισμούς αστέγων σε όλο το Λονδίνο», ανέφερε η εταιρία.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σας αν βρίζετε - ποια είναι τα οφέλη;

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 4/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

apth
Θεσσαλονίκη: Επίθεση έξω από το σπίτι του κοσμήτορα της Νομικής του ΑΠΘ, Παναγιώτη Γκλαβίνη
«Κάτω τα χέρια από τις φοιτήτριες και τους φοιτητές που αγωνίζονται για δημόσια και δωρεάν Παιδεία. Ούτε σκέψη για ιδιωτικά ΑΕΙ»
Θεσσαλονίκη: Επίθεση έξω από το σπίτι του κοσμήτορα της Νομικής του ΑΠΘ, Παναγιώτη Γκλαβίνη