Μοντέλο στην Ταϊλάνδη
Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή του συμβάντος

Ένα σοκαριστικό βίντεο, δείχνει τη στιγμή που ένα μοντέλο από την Ταϊλάνδη, κατά τη διάρκεια μιας «εναλλακτικής θεραπείας» για το στομάχι, πιάνει φωτιά. Η όλη διαδικασία δεν πήγε καθόλου καλά και τώρα η νεαρή κοπέλα, που υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού, ζητά αποζημίωση από την κλινική για τον εφιάλτη που πέρασε.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο Game, όπως ήταν το καλλιτεχνικό όνομά της, είχε επισκεφθεί μια κλινική στην Μπανγκόγκ, για να δοκιμάσει το Phao Ya, μια παραδοσιακή τεχνική για τη θεραπεία στομαχικών διαταραχών, που περιλαμβάνει την καύση βοτάνων πάνω στον ασθενή. Η συγκεκριμένη θεραπεία υποτίθεται ότι βοηθάει στην ανακούφιση προβλημάτων με την πέψη, πόνων περιόδου και άλλων διαταραχών στο στομάχι. Ωστόσο, όπως φαίνεται στα πλάνα, ενώ η Game εμφανίζεται αρχικά να χαλαρώνει ξαπλωμένη, με ένα μείγμα βοτάνων απλωμένο στην κοιλιά της, ξαφνικά τυλίγεται στις φλόγες.

Το μοντέλο, άρπαξε φωτιά, όταν ένας από τους θεραπευτές ξεκίνησε τη διαδικασία καύσης των βοτάνων. Η Game άρχισε να στριφογυρίζει και να ουρλιάζει από τον πόνο, όταν ένιωσε τη φωτιά να καίει το δέρμα της, φωτιά που φαινόταν να ξεσπά κάτω από την κουβέρτα, να την καλύπτει και να απλώνεται σε όλη την πλάτη της εν ριπή οφθαλμού. Οι θεραπευτές προσπαθούσαν να τη σβήσουν πριν καεί ζωντανή, μεταδίδει η Daily Mail.

Η Game, που υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού από την εφιαλτική της εμπειρία και ήταν κλινήρης για δύο μήνες, κατέφυγε στη δικαιοσύνη, ζητώντας αποζημίωση από την κλινική. Η νεαρή γυναίκα ισχυρίζεται ότι η διοίκηση της κλινικής αρνείται να αναλάβει την ευθύνη για το περιστατικό και ότι αναγκάστηκε να επωμιστεί μόνη της το υψηλό κόστος των θεραπειών, με τη βοήθεια της ασφάλειάς της.

Η Game εκφράζει πλέον ανησυχία για τον αντίκτυπο που θα έχουν τα εκτεταμένα εγκαύματα στη δουλειά της: «Σε μια εβδομάδα πρέπει να γυρίσω στη δουλειά, όμως πρέπει να συνεχίσω τις θεραπείες μου στο νοσοκομείο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σας αν βρίζετε - ποια είναι τα οφέλη;

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 4/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαιδευτικοι
Εκπαιδευτικοί: Να αποδοθούν τα χρήματα από ΚΑΠ όπως μοιράστηκαν από την Δ. Ε. Π. του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
«Να αποδοθούν τα χρήματα από ΚΑΠ όπως μοιράστηκαν από την Δ. Ε. Π. του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης», ζητούν οι εκπαιδευτικοί
Εκπαιδευτικοί: Να αποδοθούν τα χρήματα από ΚΑΠ όπως μοιράστηκαν από την Δ. Ε. Π. του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
κηδεία
Ασύλληπτο! Γραφείο κηδειών πουλούσε ανθρώπινα μέλη και χορηγούσε ψεύτικη τέφρα
Βρέθηκαν 200 πτώματα σε αποσύνθεση σε γραφείο τελετών – Σορός γυναίκας έμεινε για 18 μήνες σε νεκροφόρα
Ασύλληπτο! Γραφείο κηδειών πουλούσε ανθρώπινα μέλη και χορηγούσε ψεύτικη τέφρα