Δολοφονία
«Βγήκε έξω, πήρε μια πέτρα και καθώς η Nicole Jones στεκόταν μπροστά στο ψυγείο της κουζίνας, αγνοώντας την παρουσία της, τη χτύπησε αρκετές φορές και τη στραγγάλισε»,

Στο Οχάϊο των ΗΠΑ Kaitlyn Coones έδωσε 5 ώρες προθεσμία στον σύντροφο της Jonathan Jones για να σκοτώσει τη μητέρα του, που δεν ενέκρινε τη σχέση τους.

«Είχε πει στον Τζόναθαν ότι έπρεπε να κάνουν κάτι για τη μητέρα του, επειδή τους εμπόδιζε να είναι μαζί, και του έδωσε πέντε ώρες για να κάνει κάτι γι' αυτήν», δήλωσε στο δικαστήριο την Παρασκευή ο ντετέκτιβ Τζέικ Ολμπράιτ του αστυνομικού τμήματος της κοινότητας Σιλβάνια.

Όταν πέρασαν οι 5 ώρες και διαπίστωσε ότι η 53χρονη ήταν ακόμα ζωντανή, αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια της. «Βγήκε έξω, πήρε μια πέτρα και καθώς η Nicole Jones στεκόταν μπροστά στο ψυγείο της κουζίνας, αγνοώντας την παρουσία της, τη χτύπησε αρκετές φορές και τη στραγγάλισε», επεσήμανε ο εισαγγελέας της κομητείας Lucas, Andy Lastra.

Όσο η ανήλικη σκότωνε τη μητέρα του ο Jonathan καθόταν στο σαλόνι. Έπειτα τη βοήθησε να μεταφέρει το πτώμα και να το πετάξει σε κάδο σκουπιδιών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ένα μήνα μετά τη δολοφονία. Η ανάδοχη οικογένεια που φιλοξενούσε την Coones ειδοποίησε την αστυνομία, ότι η ανήλικη είχε εκμυστηρευτεί σε νοσοκόμα πως είχε σκοτώσεις δύο ανθρώπους. Ποιος είναι ο δεύτερος παραμένει άγνωστο.

Η Kaitlyn Coones δικάζεται ως ενήλικη. Ο 33χρονος σύντροφος της είχε προηγουμένως καταδικαστεί για τη σχέση τους. 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο Πανεπιστημιακό Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ΜΟΝΟ 50Є εγγραφή (Αιτήσεις ως 8-12)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ σε ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ και Παν.Λευκωσίας μέσω alfavita.gr ΕΔΩ

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

σχετικά άρθρα

ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ
ΔΥΠΑ- Ημέρα Καριέρας στα Ιωάννινα: Πάνω από 800 θέσεις εργασίας σε 35 επιχειρήσεις
Στην εκδήλωση, που διοργανώνεται ένα χρόνο μετά την πρώτη «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου, έχουν μέχρι στιγμής...
ΔΥΠΑ- Ημέρα Καριέρας στα Ιωάννινα: Πάνω από 800 θέσεις εργασίας σε 35 επιχειρήσεις