Warning message

  • Unable to retrieve https://twitter.com/i/status/1720927307152388206 at this time, please check again later.
  • Unable to retrieve https://twitter.com/i/status/1720894530944446663 at this time, please check again later.
ισραηλ
Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό με συνθήματα όπως «πήγαινε στην κόλαση» και «πήγαινε στη φυλακή».

Χιλιάδες Ισραηλινοί πολίτες βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου έξω από την κατοικία του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου στην κεντρική Ιερουσαλήμ, ζητώντας του να υποβάλει την παραίτησή του

Ορισμένοι από τους εκατοντάδες διαδηλωτές διαπέρασαν τα αστυνομικά μπλόκα και κιγκλιδώματα γύρω από την κατοικία του Ισραηλινού πρωθυπουργού στην Ιερουσαλήμ ανεμίζοντας ισραηλινές σημαίες και ζητώντας την παραίτησή του.

https://twitter.com/i/status/1720927307152388206

Ακόμα οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό με συνθήματα όπως «πήγαινε στην κόλαση» και «πήγαινε στη φυλακή».

Η ισραηλινή αστυνομία δηλώνει ότι συνέλαβε τρία άτομα σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην Ιερουσαλήμ το Σάββατο.

https://twitter.com/i/status/1720894530944446663

Μετά από δημοσκόπηση «κόλαφο» η διαδήλωση

Οι σκηνές αυτές διαδραματίστηκαν ενώ μια δημοσκόπηση για την ισραηλινή τηλεόραση Channel 13 έδειξε ότι το 76% των Ισραηλινών πιστεύει ότι ο Νετανιάχου πρέπει να παραιτηθεί και το 64% ότι η χώρα πρέπει να διεξάγει εκλογές αμέσως μετά τον πόλεμο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αρσεις ασυλίας: Live η συζήτηση στη Βουλή - Καραμανλής: «Αποφασισμένος να καθαρίσω το όνομά μου»
Αρσεις ασυλίας: Live η συζήτηση στη Βουλή - Καραμανλής: «Αποφασισμένος να καθαρίσω το όνομά μου»
Δείτε LIVE από τη Βουλή την ψηφοφορία για την άρση ασυλίας 13 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
Αρσεις ασυλίας: Live η συζήτηση στη Βουλή - Καραμανλής: «Αποφασισμένος να καθαρίσω το όνομά μου»
pada
ΠΑΔΑ: Βράβευση φοιτήτριας του Τμήματος Νοσηλευτικής στο πρόγραμμα «Ζεύξη Σπάνιων Ασθενών και Επιστημόνων του Μέλλοντος»
Βράβευση φοιτήτριας του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο πρόγραμμα «Ζεύξη Σπάνιων Ασθενών και Επιστημόνων του Μέλλοντος»
ΠΑΔΑ: Βράβευση φοιτήτριας του Τμήματος Νοσηλευτικής στο πρόγραμμα «Ζεύξη Σπάνιων Ασθενών και Επιστημόνων του Μέλλοντος»
Ευαγγελία Καλαϊτζή
Πρόεδρος Συνδέσμου Βρεφονηπιαγωγών: Παρέμβαση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις δομές Προσχολικής Αγωγής
Η Ευαγγελία Καλαϊτζή «χτυπά καμπανάκι» για την Προσχολική Αγωγή
Πρόεδρος Συνδέσμου Βρεφονηπιαγωγών: Παρέμβαση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις δομές Προσχολικής Αγωγής