Thumbnail
Το σημείο αυτό του ναυαγίου δεν το επισκέπτονται οι δύτες

Ο 66χρονος δύτης, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από χθες (26/10) η θαλάσσια περιοχή της Λάρνακας στη Κύπρο, δίπλα στο μηχανοστάσιο του ναυαγίου «Ζηνοβία», βρέθηκε νεκρός.

Όπως αναφέρθηκε από τους διασώστες που τον εντόπισαν, πρόκειται για ένα σημείο του ναυαγίου, το οποίο συνήθως δεν επισκέπτονται όσοι κάνουν καταδύσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο 66χρονος εγκλωβίστηκε και δεν μπόρεσε να αναδυθεί, παρά το ότι ήταν εκπαιδευτής και έμπειρος δύτης, έχοντας κάνει κατάδυση στο ίδιο ναυάγιο πάρα πολλές φορές.

Φίλος του με τον οποίο έκανε μαζί κατάδυση, έχει καταγράψει με κάμερα τη στιγμή που συνεννοείται με τον 66χρονο για να αναδυθούν γιατί κάτι προέκυψε, χωρίς όμως να διευκρινίζεται τι είναι αυτό.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί σε αιμοδοσία
Εκπαιδευτικοί - Δημόσιοι υπάλληλοι: Τι προβλέπει η νομοθεσία για την άδεια αιμοδοσίας
Έως έξι αιμοληψίες ή παροχές αιμοπεταλίων τον χρόνο – Τι προβλέπει η νομοθεσία και ποιες είναι οι προϋποθέσεις
Εκπαιδευτικοί - Δημόσιοι υπάλληλοι: Τι προβλέπει η νομοθεσία για την άδεια αιμοδοσίας
ΑΣΕΠ
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ 2026: Πώς συγκεντρώνονται τα μόρια;
Συνολικά, 17 διαφορετικά κριτήρια καθορίζουν τη βαθμολογία κάθε υποψηφίου, επηρεάζοντας άμεσα τη σειρά κατάταξης στους πίνακες.
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ 2026: Πώς συγκεντρώνονται τα μόρια;
δάσκαλοι
Εκπαιδευτικοί δύο ταχυτήτων: Η αδικία στην εξαγορά πλασματικού χρόνου ζητά άμεση αποκατάσταση
Εκπαιδευτικοί με ίδια χρόνια υπηρεσίας και ίδιες προϋποθέσεις, καλούνται να πληρώσουν εντελώς διαφορετικά ποσά για το ίδιο δικαίωμα.
Εκπαιδευτικοί δύο ταχυτήτων: Η αδικία στην εξαγορά πλασματικού χρόνου ζητά άμεση αποκατάσταση