γυναίκα Βρετανία
Βαρέθηκε να περιμένει τον ιδανικό σύζυγο και μετά από 20 χρόνια οικονομιών, έκανε το γάμο των ονείρων της με τον… εαυτό της

Μία απίστευτη ιστορία συνέβη στη Βρετανία, όταν μια 42χρονη γυναίκα αποφάσισε να σταματήσει να περιμένει τον κατάλληλο άνδρα για να παντρευτεί, αλλά τίποτα δεν θα της στερούσε το γάμο των ονείρων της. Έτσι, παντρεύτηκε τον εαυτό της!

Η Σάρα Γουίλκινσον που πάντα είχε στόχο να κάνει έναν παραμυθένιο γάμο, να φορέσει ένα ωραίο και ακριβό νυφικό και να διασκεδάσει τη μεγάλη μέρα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Για 20 χρόνια έκανε οικονομίες προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Παράλληλα, προσπαθούσε να βρει το άλλο της μισό. Ωστόσο, παρόλο που το επιχείρησε πολλές φορές δεν έβρισκε τον κατάλληλο. Αυτό, όμως, δεν την αποθάρρυνε. Συνέχισε να μαζεύει χρήματα.

Πώς πήρε την απόφαση

«Το ποσό ήταν σε κλειστό λογαριασμό αποκλειστικά για τον γάμο μου», τόνισε η Γουίλκινσον μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο BBC. Αποκάλυψε πως μήνας έμπαινε, μήνας έβγαινε εκείνη έβαζε χρήματα στην άκρη για το μεγαλύτερο διάστημα της ενήλικης ζωής της. Στον… κουμπαρά της έμπαιναν και όποια κέρδη είχε κατά καιρούς από το μπίνγκο που έπαιζε.

Έπειτα, αναφέρθηκε στην απόφαση να παντρευτεί τον εαυτό της. Παραδέχθηκε πως δεν είναι και το πιο… νορμάλ, αλλά εξήγησε: «Νομίζω ότι φτάνεις στο σημείο που σκέφτεσαι “μπορεί να μην μου συμβεί αυτό με έναν σύντροφο στο πλευρό μου, αλλά γιατί να χάσω μία τέτοια στιγμή, έτσι κι αλλιώς;”».

Οπότε αποφάσισε να κάνει το βήμα. Πλήρωσε για τη γαμήλια δεξίωση μαζί με τους φίλους της. Έδωσε περί τις 10.000 λίρες, ήτοι 11.500 ευρώ. Μάλιστα, έκανε δώρο στον εαυτό της κι ένα ακριβό μονόπετρο. Η Σάρα Γουίλκινσον ήθελε να ζήσει την εμπειρία όπως και να ‘χει είτε με κάποιο άλλο άτομο, είτε μόνη της.

«Ήταν μια υπέροχη μέρα αυτή για εμένα, που ήμουν στο επίκεντρο της προσοχής των φίλων και των αγαπημένων μου», δήλωσε. Ο γάμος έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου. Είχε καλέσει 80 άτομα στη μεγάλη της μέρα. Μάλιστα, είπε πως κανείς δεν «έπεσε από τα σύννεφα» όταν ανακοίνωσε το ασυνήθιστο σχέδιο της, το οποίο «γεννήθηκε» όταν έκλεισε τα 40 της χρόνια και είδε πως ήταν μόνη στη ζωή.

«Κανείς δεν σταμάτησε να χαμογελάει όλη την ημέρα και όλοι είπαν πόσο υπέροχα πέρασαν», πρόσθεσε. Επιπλέον, έγραψε 14 όρκους και ορισμένοι ήταν ιδιαίτερα ευφάνταστοι. Όπως το να μην αφήσει τον έλεγχο του τηλεκοντρόλ!

Για τον γάμο της η ίδια αγόρασε ένα παραδοσιακό λευκό νυφικό με παγιέτες, μια τούρτα με αρκετά… πατώματα, ενώ την κορυφή της υπήρχε μια νύφη να φιλάει ένας βάτραχος. Στην τελετή τη συνόδευσε η μητέρα της. Όπως είπε, παρά το γεγονός ότι παντρεύτηκε τον εαυτό της, δεν αποκλείει στο μέλλον να παντρευτεί «κανονικά». Απλώς για την ώρα, ήθελε κάπως να σταματήσει να ψάχνει κάποιον άλλον για να ζήσει το μεγάλο της όνειρο, κάτι που κατά την ίδια απαιτεί μεγάλη προσπάθεια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τροχαιο
Βαρύ πένθος για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ – Συλλυπητήρια από πολιτική και αθλητική ηγεσία
Συγκλονισμένη η χώρα από το πολύνεκρο τροχαίο στη Ρουμανία – Μηνύματα συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων και στον σύλλογο
Βαρύ πένθος για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ – Συλλυπητήρια από πολιτική και αθλητική ηγεσία
τάξη
ΟΙΕΛΕ: Από τη «Βιολάντα» στα ιδιωτικά σχολεία – Η ίδια επικίνδυνη αδιαφορία
Η παραλίγο τραγωδία σε ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης φέρνει ξανά στο φως την επικίνδυνη αδιαφορία των αρχών
ΟΙΕΛΕ: Από τη «Βιολάντα» στα ιδιωτικά σχολεία – Η ίδια επικίνδυνη αδιαφορία
xilodarmos
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 17χρονη με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από επίθεση από συμμαθήτριές της
Δύο ανήλικες την χτυπούσαν και άλλες δύο βιντεοσκοπούσαν την επίθεση
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 17χρονη με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από επίθεση από συμμαθήτριές της
Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης για το δυστύχημα στη Ρουμανία: «Βαθιά συγκλονισμένος για τον χαμό 7 οπαδών του ΠΑΟΚ»
Μητσοτάκης: Βαθιά συγκλονισμένος πληροφορήθηκα το δυστύχημα με τους 7 οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία
Μητσοτάκης για το δυστύχημα στη Ρουμανία: «Βαθιά συγκλονισμένος για τον χαμό 7 οπαδών του ΠΑΟΚ»