Επίδομα γέννησης έως 3.000 ευρώ από τους Δήμους – Ποιοι το δικαιούνται

Κόσμος 0

ΥΠΕΞ: Διαδικασίες επαναπατρισμού 149 Ελλήνων επισκεπτών στο Ισραήλ

ΥΠΕΞ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Περισσότεροι από 650 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και από τις δύο πλευρές

Ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες για τον επαναπατρισμό 149 Ελλήνων επισκεπτών από το Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά εδάφη.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συγκρούσεις μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, με περισσότερους από 650 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους και από τις δύο πλευρές.

Το Υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ και του Γενικού Προξενείου στα Ιεροσόλυμα, είναι σε συνεχή επαφή με Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή.

Όπως ενημερώνει το υπουργείο Εξωτερικών, ήδη έχει καταγραφεί συνολικός αριθμός 149 Ελλήνων επισκεπτών και δρομολογούνται άμεσα διαδικασίες για την ασφαλή μετακίνησή τους στο αεροδρόμιο και τον επαναπατρισμό τους.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος