μπεκ
Ανώτεροι κακοποιούσαν σεξουαλικά μαθητές και μαθήτριες

Μετά το τραγικό τέλος της 19χρονης Jaysley - Louise Beck, η οποία αποφάσισε να τερματίσει τη ζωή της μετά από σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από ανώτερό της, νέα δημοσιεύματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για στρατιωτικό κολλέγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, στο κολλέγιο αυτό στο Harrogate, αποκαλύφθηκαν εννέα βιασμοί μέσα σε 13 μήνες, ένα κολλέγιο που αποτελούσε πρότυπο.

Συνολικά δεκατρία σεξουαλικά αδικήματα έγιναν στο στρατιωτικό κολλέγιο από τις 22 Ιουλίου του 2022 μέχρι τις 17 Αυγούστου του 2023, συμπεριλαμβανομένου εννέα καταγγελίες βιασμού, δύο σεξουαλικής επίθεσης και δύο παρακολούθησης σεξουαλικής πράξης, όπως αναφέρει η Αστυνομία.

Ένας εκπαιδευτής, ο Cpl Simon Bartman καταδικάστηκε τον Ιανουάριο του 2023 σε στρατιωτική κράτηση 20 μηνών αφού κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση καθώς και οκτώ κατηγορίες για άσεμνη συμπεριφορά.

«Το Harrogate δεν μπορεί να θεωρείται ασφαλές» σημείωσε χαρακτηριστικά ο σύμβουλος του Διεθνούς Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού, Ντέιβιντ Γκι.

Σύμφωνα με τη Daily Mail πρόκειται για το μοναδικό κολλέγιο, αλλά και τη μοναδική χώρα (τη Βρετανία) στην Ευρώπη που στρατολογεί εφήβους ηλικίας 16 και 17 ετών στις ένοπλες δυνάμεις της.

Τα παιδιά εκπαιδεύονται στο κολέγιο Harrogate όπου υπάρχουν περισσότεροι από 1.300 νεοσύλλεκτοι με το γυναικείο προσωπικό να αποτελεί το 11,7% των νεοσύλλεκτων στις ένοπλες δυνάμεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σας αν βρίζετε - ποια είναι τα οφέλη;

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 4/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

apth
Θεσσαλονίκη: Επίθεση έξω από το σπίτι του κοσμήτορα της Νομικής του ΑΠΘ, Παναγιώτη Γκλαβίνη
«Κάτω τα χέρια από τις φοιτήτριες και τους φοιτητές που αγωνίζονται για δημόσια και δωρεάν Παιδεία. Ούτε σκέψη για ιδιωτικά ΑΕΙ»
Θεσσαλονίκη: Επίθεση έξω από το σπίτι του κοσμήτορα της Νομικής του ΑΠΘ, Παναγιώτη Γκλαβίνη