Σε αργία καθηγήτρια λόγω... OnlyFans! - Ζητάνε να επιστρέψει
Μία καθηγήτρια που είχε OnlyFans απολύθηκε

Σε αργία τέθηκε μια καθηγήτρια γυμνασίου στο Μιζούρι, επειδή αποκαλύφθηκε ότι έχει λογαριασμό στο OnlyFans, ενώ τώρα γίνεται προσπάθεια να επιστρέψει στα καθήκοντά της μέσω συγκέντρωσης υπογραφών.

Η 28χρονη Μπριάνα Κόπατζ ήξερε ότι θα έρθει η ημέρα που θα αποκαλύπτονταν ο λογαριασμός της στο OnlyFans και δηλώνει πως δεν το μετανιώνει, παρότι ξέρει πως ίσως αυτή η εξέλιξη σημαίνει ότι δεν θα ξαναδιδάξει.

Το περιστατικό

«Ήταν σαν να υπήρχε πάντα ένα σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου, σαν να μην ήξερα πότε θα με ανακαλύψουν. Πριν από δύο εβδομάδες είπαν σε εμένα και τον σύζυγό μου ότι το είχαν ανακαλύψει κάποιοι. Οπότε ήξερα ότι θα έρθει αυτή η ημέρα», δήλωσε η Κόπατζ στο St Louis Post-Dispatch.

Αυτή ήταν η δεύτερη χρονιά που η 28χρονη δίδασκε στο γυμνάσιο του Σεντ Κλερ, στην κομητεία Φράνκλιν. Όταν έφτασε στα «αυτιά» των τοπικών εκπαιδευτικών αρχών πως έχει λογαριασμό στο OnlyFans, τέθηκε σε αργία και ξεκίνησε έρευνα για το θέμα

Ο διευθυντής του σχολείου, Κάιλ Κρουζ, ανέφεραν ότι πρόσφατα ενημερώθηκαν ότι εργαζόμενη «μπορεί να είχε αναρτήσει ανάρμοστο υλικό σε μία ή περισσότερες ιστοσελίδες». Έτσι, ξεκίνησε η έρευνα από τις τοπικές εκπαιδευτικές αρχές. 

Η δημιουργία του λογαριασμού

Η Μπριάνα Κόπατζ δήλωσε ότι άνοιξε το περασμένο καλοκαίρι τον λογαριασμό της στο OnlyFans, προκειμένου να συμπληρώσει το εισόδημά της. Έβγαζε 8.000-10.000 δολάρια τον μήνα από την πλατφόρμα, συμπλήρωσε. 

Επέλεξε το OnlyFans επειδή το περιεχόμενο της πλατφόρμας είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές και έτσι πίστευε ότι θα μπορούσε να κρατήσει κρυφή αυτή την παράλληλη δραστηριότητά της

Δεν ξέρει ποιος ενημέρωσε τις αρχές, όμως εκτιμά ότι αυτό έγινε αφού εμφανίστηκε σε βίντεο μαζί με τον σύζυγό της και άλλους δύο δημιουργούς του OnlyFans, που έχουν αρκετούς συνδρομητές. 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο Πανεπιστημιακό Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ΜΟΝΟ 50Є εγγραφή (Αιτήσεις ως 4-12)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ σε ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ και Παν.Λευκωσίας μέσω alfavita.gr ΕΔΩ

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

kleista-sxoleia
Συγχωνεύσεις σχολείων: Ξεσηκωμός εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων στη Θεσσαλονίκη
Με την κινητοποίησή τους, γονείς και εκπαιδευτικοί δήλωσαν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν το μέλλον των παιδιών τους να θρυμματιστεί στη λογική του...
Συγχωνεύσεις σχολείων: Ξεσηκωμός εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων στη Θεσσαλονίκη