Βιαστής βελονιστής
Βελονιστής 90 ετών, χρησιμοποίησε τις βελόνες του ώστε να «προκαλέσει μερική παράλυση» στο θύμα

Ένας βελονιστής 90 ετών, από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, χρησιμοποίησε τις βελόνες του ώστε να «προκαλέσει μερική παράλυση» σε ασθενή του προκειμένου να της επιτεθεί σεξουαλικά.

Όπως αναφέρει η New York Post, η 28χρονη Ρίβερ Λατζόις και, η οποία πήγαινε ως ασθενής στον Δρ. Σι Γινγκ Κουάι δύο φορές την εβδομάδα τα τελευταία 4 χρόνια, κατήγγειλε το περιστατικό.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, την τελευταία φορά που τον επισκέφθηκε, ο Κουάι της έβαλε τις βελόνες και στη συνέχεια άρχισε να την ξεντύνει κα να της φιλάει το σώμα.

Η 28χρονη γυναίκα θεωρεί ότι ο 90χρονος χρησιμοποίησε το βελονισμό, ώστε να της προκαλέσει μερική παράλυση.

Όπως καταγγέλλει, ανήμπορη να κινηθεί, φώναζε για βοήθεια παρακαλώντας τον Κουάι να σταματήσει, εκείνος ωστόσο συνέχιζε την επίθεση λέγοντας παράλληλα συνεχώς «σε ευχαριστώ».

Η Λατζόις εξήγησε ότι πριν απ΄όλα αυτά τον εμπιστευόταν τυφλά, τον έβλεπε ως «παππού» της και μάλιστα του είχε στείλει πελάτες επειδή ήταν πολύ ικανοποιημένη.

Γι’ αυτό και θέλησε να δημοσιοποιήσει την επίθεση, προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο.

Μετά την καταγγελία, ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του ηλικιωμένου βελονιστή και στη συνέχεια συνελήφθη και παραμένει κρατούμενος, ενώ η εγγύησή του ορίστηκε στις 100.000 δολάρια.

Η τοπική αστυνομία του Άσβιλ κάλεσε τυχόν άλλα θύματα του ηλικιωμένου βελονιστή να τον καταγγείλουν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νετανιάχου
Υποθέσεις 1000, 2000 και 4000: Τα «αγκάθια» που απειλούν να ρίξουν τον Νετανιάχου
Επικαλούμενος το ρευστό περιβάλλον ασφαλείας και τις τρέχουσες πολεμικές επιχειρήσεις, ο ισχυρός άνδρας του Ισραήλ επιχειρεί να κερδίσει χρόνο, την...
Υποθέσεις 1000, 2000 και 4000: Τα «αγκάθια» που απειλούν να ρίξουν τον Νετανιάχου
μαγε
Σάρωσαν τα βραβεία οι δημόσιες ΣΑΕΚ του Υπουργείου Παιδείας στον διαγωνισμό «Comme des Chefs 2026»
Χρυσό για την Καλαμάτα, αργυρό για τη Γλυφάδα και χάλκινο για την Ηλιούπολη
Σάρωσαν τα βραβεία οι δημόσιες ΣΑΕΚ του Υπουργείου Παιδείας στον διαγωνισμό «Comme des Chefs 2026»