Κόσμος

Περού: Τουλάχιστον 24 νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο- Έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων

Περού λεωφορείο
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη για το δυστύχημα... μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι υπάρχουν 24 θάνατοι»

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο, που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Περού, σύμφωνα με τη διαχειρίστρια εταιρεία του λεωφορείου.

Μια εκπρόσωπος της εταιρείας Molina Union, η 'Αντζι Καμπρέρα, δήλωσε σε μέσα ενημέρωσης από ένα νοσοκομείο στο Αγιακούτσο ότι τουλάχιστον 24 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη για το δυστύχημα... μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι υπάρχουν 24 θάνατοι», είπε στο Canal N.

Ο Μάνουελ Ζεβάγιος, δήμαρχος της περιοχής Άνκο όπου σημειώθηκε το τροχαίο, ανέφερε νωρίτερα σήμερα ότι τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 20 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με το μέσο ενημέρωσης RPP.

Η περουβιανή υπηρεσία εποπτείας μεταφορών (SUTRAN) επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της το τροχαίο, χωρίς να αναφέρει αριθμό νεκρών ή τραυματιών. Η SUTRAN τόνισε ότι το λεωφορείο ταξίδευε από το Αγιακούτσο προς την πόλη Χουανκάγιο.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος