Περού λεωφορείο
«Εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη για το δυστύχημα... μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι υπάρχουν 24 θάνατοι»

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο, που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Περού, σύμφωνα με τη διαχειρίστρια εταιρεία του λεωφορείου.

Μια εκπρόσωπος της εταιρείας Molina Union, η 'Αντζι Καμπρέρα, δήλωσε σε μέσα ενημέρωσης από ένα νοσοκομείο στο Αγιακούτσο ότι τουλάχιστον 24 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη για το δυστύχημα... μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι υπάρχουν 24 θάνατοι», είπε στο Canal N.

Ο Μάνουελ Ζεβάγιος, δήμαρχος της περιοχής Άνκο όπου σημειώθηκε το τροχαίο, ανέφερε νωρίτερα σήμερα ότι τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 20 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με το μέσο ενημέρωσης RPP.

Η περουβιανή υπηρεσία εποπτείας μεταφορών (SUTRAN) επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της το τροχαίο, χωρίς να αναφέρει αριθμό νεκρών ή τραυματιών. Η SUTRAN τόνισε ότι το λεωφορείο ταξίδευε από το Αγιακούτσο προς την πόλη Χουανκάγιο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα