Thumbnail
Καταγγελία σοκ από 20χρονη έγκυο

Νέα σοκαριστική καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς μία 20χρονη έγκυος κατηγορεί τον σύντροφό της και την οικογένειά του, ότι την κλείδωσαν στο σπίτι τους στην Κω και ο πεθερός της αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Και οι 4 καταγγελλόμενοι συνελήφθησαν και κατηγορούνται για απόπειρα βιασμού, αρπαγή κατά συναυτουργία, ενδοοικογενειακή βία και απειλή. Πρόκειται για τους γονείς του 20χρονου συντρόφου της και τον 19χρονο αδερφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη  Δημοκρατική, η 20χρονη, που βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έφυγε στις 6 Ιουνίου από το νησί επειδή αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση τους με τον σύντροφό της και πήγε να μείνει με τους γονείς της στην Αθήνα.

Επέστρεψε στην Κω στις 2 Σεπτεμβρίου για να τα ξαναβρούν και πήγε στο σπίτι όπου διαμένει με την οικογένειά του στο Τιγκάκι.

Εκείνος, όπως καταγγέλλει η νεαρή, όταν την είδε, της άσκησε έντονη σωματική βία με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, ενώ ταυτόχρονα την απειλούσε πως εάν δεν επιστρέψει στην Αθήνα, θα της προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη και θα διακόψει βίαια την κύησή της. Στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι και έκτοτε δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί της.

Της άσκησε βία και δραπέτευσε από το σπίτι

Ύστερα από λίγα λεπτά, πήγαν στο σπίτι οι γονείς του και η μητέρα του την απώθησε βιαίως, της άσκησε σωματική βία, με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να διαφύγει και να ζητήσει βοήθεια σε παρακείμενο κατάστημα.

Όμως, την ακολούθησε και την οδήγησε με τη βία στο σπίτι, όπου την κλείδωσε προκειμένου να μην ειδοποιήσει την αστυνομία. Έμεινε εκεί για δύο ημέρες, μέχρι το πρωί της 4ης Σεπτεμβρίου, υπό τη συνεχή επιτήρηση, τουλάχιστον ενός εκ των τριών κατηγορούμενων.

Γύρω στις 20:30 το απόγευμα της 3ης Σεπτεμβρίου, όπως κατήγγειλε, ενώ βρισκόταν μόνο υπό την επιτήρηση του μέλλοντα πεθερού της, εκείνος αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Το κορίτσι κατάφερε να διαφύγει και να έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς της. Στη συνέχεια, φοβούμενη για το έμβρυο και μη έχοντας κάποιον γνωστό στην Κω, επέστρεψε στο σπίτι, όπου την κρατούσαν μέχρι που την παρέλαβε ο πατέρας της και κατήγγειλε ό,τι είχε συμβεί στην αστυνομία.

Οι κατηγορούμενοι –εκτός από τον σύντροφό της- συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν χθες, Τρίτη, ενώπιον της Εισαγγελέως της Κω.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΖΑΧΑΡΑΚΗ
Σοφία Zαχαράκη: Eξετάζουμε να δοθεί βοήθημα σε εκπαιδευτικούς - Τις επόμενες μέρες νέες προσλήψεις αναπληρωτών
Τι είπε η υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, για τις νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών
Σοφία Zαχαράκη: Eξετάζουμε να δοθεί βοήθημα σε εκπαιδευτικούς - Τις επόμενες μέρες νέες προσλήψεις αναπληρωτών
Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: "Θα είναι δύσκολο να έχεις μία σχολική χρονιά χωρίς κενά - Καλύπτονται κατά προτεραιότητα τα ειδικά σχολεία"
Τόνισε ότι τον Αύγουστο πραγματοποιήθηκαν 10.000 διορισμοί εκπαιδευτικών, ενώ από το 2019 έχουν διοριστεί συνολικά πάνω από 48.000 μόνιμοι
Σοφία Ζαχαράκη: "Θα είναι δύσκολο να έχεις μία σχολική χρονιά χωρίς κενά - Καλύπτονται κατά προτεραιότητα τα ειδικά σχολεία"
education 1280
6ο Διεθνές Συνέδριο: Το εκπαιδευτικό παιχνίδι και η τέχνη στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό
6ο Διεθνές Συνέδριο: Παράταση υποβολής περιλήψεων έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2025
6ο Διεθνές Συνέδριο: Το εκπαιδευτικό παιχνίδι και η τέχνη στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό