Έρημος
Έφηβοι πέθαναν από δίψα αναζητώντας χρυσό

Οι σοροί τριών εφήβων βρέθηκαν σε μια έρημη περιοχή στην επαρχία Qena, νότια του Καΐρου, στην Αίγυπτο, και οι έρευνες των αρχών έδειξαν ότι πέθαναν από δίψα αφού έχασαν το δρόμο τους, ενώ έσκαβαν για χρυσό.

Σύμφωνα με τα αρχεία της Διεύθυνσης Ασφαλείας Qena, η αστυνομία έλαβε ειδοποίηση ότι οι σοροί τριών ατόμων βρέθηκαν στην έρημη περιοχή δίπλα στον δρόμο «Only-Al-Qusayr». Οι υπηρεσίες ασφαλείας μετέβησαν στο σημείο και αφού έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα και δακτυλικά αποτυπώματα εν γνώσει του Εισαγγελέα, μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του Εκπαιδευτικού Νοσοκομείου Qift.

Σύμφωνα με πηγή ασφαλείας που μίλησε στο «Sky News Arabia», από τις έρευνες ασφαλείας που διεξήγαγε η ομάδα εγκληματικής έρευνας προέκυψε ότι οι τρεις νεκροί έσκαβαν για χρυσό στην περιοχή, έχασαν το δρόμο τους και πέθαναν από δίψα αφού τελείωσαν οι προμήθειες.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν εργαλεία αναζήτησης χρυσού, ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία που να δημιουργούν υπόνοιες για ανθρωποκτονία. Οι τρεις νεκροί προέρχονταν από την επαρχία Sohag. Οι ηλικίες τους κυμαίνονταν μεταξύ 15 και 18 ετών, ενώ οι δύο ήταν αδέλφια.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η περιοχή της ερήμου δίπλα στον δρόμο «Qeft-Al-Qusayr» είναι γνωστό ότι προσελκύει παράνομους αναζητητές χρυσού, ειδικά αφού προηγουμένως περιλάμβανε ένα ορυχείο χρυσού με το όνομα «Al-Fawakhir», το οποίο έκλεισε πριν από αρκετές δεκαετίες. Η περιοχή περιέχει και φαραωνικά μνημεία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα