Χαμός με τα πόδια της «Barbie» Μάργκοτ Ρόμπι
Τι γράφει η επιστολή που στάλθηκε στην ηθοποιό

Μετά τη διαμάχη γύρω από την κυκλοφορία της «Barbie», η πρωταγωνίστριά της Μάργκοτ Ρόμπι αποκάλυψε ότι της έχουν γίνει προσφορές έως και 320.000 δολαρίων για φωτογραφίες των ποδιών της.

Μια πλατφόρμα με το όνομα Fun With Feet, όπως μεταδίδει σε σχετικό της δημοσίευμα η εφημερίδα Marca, όπου οι ιδιώτες μπορούν να ανταλλάσσουν φωτογραφίες ποδιών, επέκτεινε αυτήν την προσοδοφόρα πρόταση στην 33χρονη ηθοποιό της «Barbie» αποκλειστικά για να δείξει τις πατούσες της.

Σε μια επιστολή που απευθυνόταν στη Robbie, ένας εκπρόσωπος της πλατφόρμας ονόματι Liz εξέφρασε το ενδιαφέρον του να συνεργαστεί σε περιεχόμενο που σχετίζεται με τα πόδια, εμπνευσμένο από τη «Barbie».

«Αγαπητή Μάργκοτ, με λένε Λιζ και βγάζω χιλιάδες δολάρια πουλώντας φωτογραφίες ποδιών στο Fun With Feet. Eπίσης, σου μοιάζω πολύ. Η Barbie είναι όλες οι γυναίκες, αλλά εμείς είμαστε και πραγματικές Barbie, στερεοτυπικά εννοώ» αναφέρει η επιστολή.

«Θα ήθελα πολύ να συνεργαστούμε για περιεχόμενο εμπνευσμένο από τη Barbie, καθώς θα μας προσφέρει εκατομμύρια. Επιπλέον, το Fun With Feet προσφέρεται να σας δώσει ένα μπόνους 320.000 δολαρίων για αρχή. Αν συμφωνείτε, θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε και την ομοιότητά μας, αλλά και την εμμονή του κόσμου με όλα τα προϊόντα Barbie, χάρη στα πόδια μας» επισημαίνει η επιστολή.

Μια παρόμοια προσφορά έγινε και στον Ράιαν Γκόσλινγκ, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!