Νοσοκομείο
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Προσοχή σκληρές εικόνες

Σε ένα σοκαριστικό και ανησυχητικό περιστατικό, ένας 18χρονος έφηβος από την Αλαμπάμα, ο Reid Watts, δέχθηκε βίαιη επίθεση στο μουσικό φεστιβάλ Rock the South. Ο νεαρός άνδρας απολάμβανε την εκδήλωση με τη φίλη του και μια ομάδα φίλων του, όταν σημειώθηκε αντιπαράθεση αφού κατηγορήθηκε ότι έχυσε ένα ποτό πάνω σε έναν από τους επισκέπτες του φεστιβάλ.

Σύμφωνα με τον Watts, προσπάθησε να εξηγήσει ότι δεν είχε ποτό μαζί του και μάλιστα έδωσε το χέρι του στο άτομο για να λύσει την παρεξήγηση. Ωστόσο, λίγες στιγμές αργότερα, καθώς οι φίλοι του έφυγαν για να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα, δέχτηκε άγρια επίθεση από πίσω χωρίς προειδοποίηση. Οι δράστες τον χτύπησαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χάσει τις αισθήσεις του.

Η φίλη του Watts, Katie Hudgins, περιέγραψε το περιστατικό ως τραυματικό, καθώς ένιωθε αβοήθητη καθώς τον έβλεπε να τον χτυπούν ενώ ήταν αναίσθητος. Η ασφάλεια του φεστιβάλ επενέβη τελικά, δίνοντας τέλος στον καβγά και βγάζοντας τον τραυματισμένο έφηβο έξω από τον χώρο για ιατρική περίθαλψη.

Η σοβαρότητα της επίθεσης άφησε τον Reid Watts με σπασμένη μύτη, διάσειση, ράμματα και μεγάλους κόμπους στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Η ενοχλητική εικόνα που μοιράστηκε η μητέρα του, Kaci Howard, στο Facebook τον δείχνει να φοράει νάρθηκα στον αυχένα, με εξαιρετικά πρησμένο και κόκκινο πρόσωπο.

Εξοργισμένη και απελπισμένη για δικαιοσύνη, η μητέρα του Watts ζήτησε τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης του γιου της. Διηγήθηκε πώς αρκετοί ενήλικες άνδρες ηλικίας 30-40 ετών στοχοποίησαν τον έφηβο και τον χτύπησαν ανελέητα, ενώ η φίλη του ούρλιαζε και φώναζε για βοήθεια.

Αυτό το βίαιο περιστατικό αποτελεί μια έντονη υπενθύμιση της ανάγκης να αντιμετωπιστούν θέματα επιθετικότητας και της σημασίας της διατήρησης ενός ασφαλούς περιβάλλοντος σε δημόσιες εκδηλώσεις. Τα μέτρα ασφαλείας του φεστιβάλ, αν και τελικά επενέβησαν, υπογραμμίζουν τη σημασία των αυστηρών πρωτοκόλλων ασφαλείας για την προστασία των συμμετεχόντων από βλάβες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανατροπή! Ο νεκρός σε στύλο της ΔΕΗ ήταν ο πρώην δημοσιογράφος Απόστολος Φουρνατζόπουλος

ΕΛΜΕΠΑ: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής για εκπαιδευτικούς

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα