δολάρια
Η εταιρία μαζί με το βουνό από τα νομίσματα, τα βούτηξε στο πετρέλαιο και τα συνόδευσε με μία υβριστική επιστολή

Μία απίστευτη ιστορία του 2021, αναδεικνύει την τραγική σχέση του εργαζόμενου με τον εργοδότη σε μία εταιρία πώλησης αυτοκινήτων.

Ένας εργαζόμενος της εταιρίας AOK Walker Luxury Autoworks, είχε ζητήσει, όπως δικαιούται από το νόμο, άδεια για να φροντίσει τα παιδιά του. Η εταιρία όμως του αρνήθηκε και εκείνος αποφάσισε να παραιτηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το newsauto.gr, η εταιρία αποφάσισε να πληρώσει τον τελευταίο του μισθό με 91.500 λεπτά του δολαρίου, τα οποία τα κάλυψε και με πετρέλαιο. Μάλιστα, υπήρχε και μία επιστολή, όπου έβριζε τον υπάλληλο.

Η υπόθεση είχε απασχολήσει τότε τα δικαστήρια τα οποία τελικά δικαίωσαν τον υπάλληλο και υποχρέωσαν την εταιρία να του καταβάλει επιπλέον 39.934 δολάρια, γιατί όπως φαίνεται του χρωστούσε και υπερωρίες, όπως και σε άλλους υπαλλήλους.

Οι αρχές επισήμαναν ότι ο Miles Walker, ιδιοκτήτης της AOK Walker Luxury Autoworks, είχε παραβιάσει τον νόμο περί δίκαιων εργασιακών προτύπων μη καταβάλλοντας τα δεδουλευμένα

Επίσης υποχρέωσαν την εταιρία να αφαιρέσει τις δυσφημιστικές αναφορές στον εργαζόμενο και να μην ασχοληθεί και πάλι μαζί του στο μέλλον. Και επίσης να αναρτήσει στην εταιρία την απόφαση του δικαστηρίου αλλά και ειδική κάρτα με τα δικαιώματα των εργαζομένων.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα