Δεκαπέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δέκα τραυματίστηκαν χθες Πέμπτη όταν συγκρούστηκαν φορτηγό με ρυμουλκούμενο και μικρό λεωφορείο στον κεντρικό Καναδά, ανακοίνωσε η αστυνομία
«Δέκα άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο με τραύματα διαφόρων βαθμών σοβαρότητας», διευκρίνισε ο Ρομπ Χιλ, αξιωματικός της αστυνομίας στην επαρχία Μανιτόμπα, όπου έγινε το δυστύχημα. Συνολικά, στο μικρό λεωφορείο επέβαιναν 25 άνθρωποι, «κυρίως ηλικιωμένοι», πρόσθεσε.
Το δυστύχημα, που περιγράφηκε ως «πολύ σοβαρό» σημειώθηκε στα βόρεια της πόλης Κάρμπερι, στο σημείο όπου διασταυρώνονται ο Διακαναδικός Αυτοκινητόδρομος με τον Αυτοκινητόδρομο 5.
Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Τζον Προύβεν, είπε στο κανάλι ότι είδε ένα όχημα να έχει βγει από τον δρόμο και να φλέγεται. Είδε επίσης μια νταλίκα, το μπροστινό μέρος της οποίας έμοιαζε καμένο.
Στο σημείο έσπευσαν τουλάχιστον 20 περιπολικά και οκτώ ασθενοφόρα.
«Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο δυστύχημα. Ήταν σοκαριστικό», είπε ο Προύβεν.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Καφές και ξίδι: Τι κάνουν σε πολλά σπίτια για τις άσχημες μυρωδιές
Πανελλαδικές 2026: Tο πρόγραμμα εξετάσεων και η ημερομηνίες
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
Alfavita Newsroom