Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια τελετής αποφοίτησης στην Ακαδημία της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Κολοράντο.
Ο 80χρονος πρόεδρος σκόνταψε κι έπεσε. Στο πλευρό του έσπευσαν συνεργάτες του, οι οποίοι τον βοήθησαν να σηκωθεί. Ακολούθως, ο Μπάιντεν περπάτησε μέχρι τη θέση του, χωρίς να δείχνει ότι χτύπησε σοβαρά.
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζο Μπάιντεν έχει παρόμοιο ατύχημα με τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του να είναι πολλές.
Τον περασμένο Φεβρουάριο ο πρόεδρος των ΗΠΑ μετά την επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει στην Ουκρανία ανεβαίνοντας τις σκάλες του Air Force One για να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, σκόνταψε ξανά.
Ο 80χρονος πρόεδρος είχε γλιστρήσει ξανά στις σκάλες του Air Force One μόλις δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του τον Μάρτιο του 2021.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom