Έπεσε ο Τζο Μπάιντεν
Τζο Μπάιντεν: (Ξανά) σκόνταψε κι έπεσε στη διάρκεια εκδήλωσης (Video)

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια τελετής αποφοίτησης στην Ακαδημία της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Κολοράντο.

Ο 80χρονος πρόεδρος σκόνταψε κι έπεσε. Στο πλευρό του έσπευσαν συνεργάτες του, οι οποίοι τον βοήθησαν να σηκωθεί. Ακολούθως, ο Μπάιντεν περπάτησε μέχρι τη θέση του, χωρίς να δείχνει ότι χτύπησε σοβαρά.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζο Μπάιντεν έχει παρόμοιο ατύχημα με τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του να είναι πολλές.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο πρόεδρος των ΗΠΑ μετά την επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει στην Ουκρανία ανεβαίνοντας τις σκάλες του Air Force One για να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, σκόνταψε ξανά.

Ο 80χρονος πρόεδρος είχε γλιστρήσει ξανά στις σκάλες του Air Force One μόλις δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του τον Μάρτιο του 2021.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καρκίνος Παχέος Εντέρου
Καρκίνος παχέος εντέρου: Οι 5 «ύπουλες» συνήθειες που αυξάνουν τον κίνδυνο
Κορυφαία γαστρεντερολόγος του Harvard αποκαλύπτει όσα διπλασιάζουν τον κίνδυνο για καρκίνος παχέος εντέρου σε νέους
Καρκίνος παχέος εντέρου: Οι 5 «ύπουλες» συνήθειες που αυξάνουν τον κίνδυνο