Ιγκουάνα σε τουαλέτα
«Έχω συνηθίσει τα ιγκουάνα, αλλά όχι έτσι» - Δείτε βίντεο

Ένας 58χρονος άνδρας στη Φλόριντα των ΗΠΑ έμεινε να κοιτάζει εμβρόντητος το θέαμα στη λεκάνη της τουαλέτας του σπιτιού του: ένα τεράστιο ιγκουάνα είχε βγει από τον σωλήνα κι έκανε συριστικούς ήχους.

Ο άνδρας προηγουμένως είχε ακούσει παφλασμό νερού από το μπάνιο του και πήγε να κοιτάξει τι συνέβαινε φοβούμενος πως υπήρχε κάποια διαρροή, αλλά τελικά είδε το ιγκουάνα.

«Κοιτάζω κάτω και βλέπω αυτό το τρομαγμένο ερπετό να με κοιτάζει», δήλωσε ο Τζον Ριντλ. Ο 58χρονος αρχικά προσπάθησε να απομακρύνει το ιγκουάνα με ένα δίχτυ αλλά τελικά κατέστη ανέφικτο.

Έπειτα, επιχείρησε να πιάσει το ερπετό με τα χέρια του ώστε να το βγάλει από τη λεκάνη και να το αφήσει ελεύθερο εκτός του σπιτιού του. Ωστόσο, το ιγκουάνα ξαφνικά μπήκε στον σωλήνα της τουαλέτας και εξαφανίστηκε. Το ιγκουάνα κολύμπησε σε όλη τη διαδρομή, μέσα στον σωλήνα. «Δεν μπορούσα να το δω καθόλου», δήλωσε ο Ριντλ Λίγη ώρα μετά βγήκε ξανά έξω και τελικά ο Ριντλ κατάφερε να το διώξει από το σπίτι..

«Έχω συνηθίσει τα ιγκουάνα», είπε χαρακτηριστικά ο 58χρονος αλλά τόνισε ότι «δεν έχω συνηθίσει να βρίσκονται στη λεκάνη της τουαλέτας μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά στη Φλόριντα δεν είναι λίγες οι φορές όπου κάτοικοι έχουν εντοπίσει ιγκουάνα μέσα στη λεκάνη. Για πολλούς, τέτοια περιστατικά αποτελούν συχνό πρόβλημα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα