Ένα αρκετά απρόσμενο θέαμα αντίκρισε ο Τζον Ριντλ όταν στην λεκάνη της τουαλέτας του ένα ιγκουάνα τον κοίταζε έκπληκτο.
«Κοίταξα κάτω και είδα αυτό το ερπετό να με κοιτά έντρομο», ανέφερε ο 58χρονος σε τοπικό μέσο της Φλόριντα.
Η προσπάθεια απομάκρυνσης
Η προσπάθειά του να το πιάσει με απόχη δεν ευόδωσε, οπότε ο Ριντλ αποφάσισε να αξιοποιήσει τα χέρια του και «πάλεψε» με το τρομαγμένο ερπετό – με νικητή το ιγκουάνα και πάλι.
Τελικά, το ιγκουάνα βγήκε μόνο του από το νερό κι έτσι ο 58χρονος κατάφερε να το διώξει από το σπίτι. Ο ίδιος πιθανολογεί πως το ερπετό «κολύμπησε μέχρι την τουαλέτα μέσω της αποχέτευσης», είτε μπήκε από την πόρτα απαρατήρητο ενόσω εκείνος έβγαζε τα σκυλιά του βόλτα.
Τα ιγκουάνα σε τουαλέτες μπορεί να ακούγονται σε κάποιους σαν αστικός μύθος, ωστόσο στη Φλόριντα αποτελούν υπαρκτό πρόβλημα, με πολλούς κατοίκους να έχουν γνωστοποιήσει κατά καιρούς ανάλογα περιστατικά.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία
Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό
Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα
Alfavita Newsroom