αεροπλάνο
Στραβά πήγε η απόπειρα μίας γυναίκας να γλιτώσει τη χρέωση υπέρβαρης βαλίτσας

Μια νεαρή Αυστραλή σκέφτηκε έναν περίεργο τρόπο για να μην χρεωθεί υπέρβαρη βαλίτσα στο αεροδρόμιο. Εντούτοις η προσπάθειά της δεν είχε καλή έκβαση.

Η 19χρονη Αντριάνα Οκάμπο φόρε έξι κιλά ρούχα, ωστόσο όπως αναφέρει η Independent η προσπάθειά της δεν στέφθηκε με επιτυχία καθώς της επιβλήθηκε πρόστιμο 62 δολαρίων.

Το καροτσάκι με τη ζυγαριά

«Είμαι μικρή και μικροκαμωμένη, αλλά έμοιαζα με το ακριβώς αντίθετο», είπε, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι είδε το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας να βγάζει ένα καροτσάκι με ζυγαριά καθώς πήγαιναν να επιβιβαστούν.

«Σκεφτήκαμε ότι ο μόνος τρόπος για να πάρουμε το βάρος από τις βαλίτσες μας είναι να το βάλουμε εμείς οι ίδιοι, οπότε αρχίσαμε να βάζουμε τα μπουφάν και τα παλτά μας», είπε.

Έξι στρώματα ρούχων

«Εκτός από τα στρώματα από μπουφάν και πουλόβερ, είχα φορέσει φαρδιά παντελόνια και τα γέμιζα με μπλουζάκια και το iPad μου μέσα σε αυτά. Φορούσα περίπου έξι στρώματα ρούχων και είχα πράγματα στις τσέπες μου.»

«Όλοι στην ουρά μας κοιτούσαν και γελούσαν μαζί μας, ήταν κάπως ντροπιαστικό. Οι άνθρωποι ενοχλήθηκαν που καθυστερούσαμε το αεροπλάνο» είπε στη συνέχεια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

teachers
Μισθοδοσία εκπαιδευτικών: Ποια μέρα της εβδομάδας θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους
Πότε θα πληρωθούν το 15νθήμερο οι μόνιμοι και το μηνιάτικο οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί
Μισθοδοσία εκπαιδευτικών: Ποια μέρα της εβδομάδας θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους
Κλειστά σχολεία
Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μετά το Πάσχα;
H επιστροφή στην εκπαιδευτική καθημερινότητα δεν θα είναι ίδια για όλους, καθώς μια μερίδα μαθητών στην Αττική αλλά και στην επαρχία θα απολαύσει μια...
Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μετά το Πάσχα;