σχολικός κοιτώνας
Τραγωδία με νεκρούς μαθητές στη Νότια Αμερική

Τουλάχιστον 20 παιδιά έχασαν την ζωή τους σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε κοιτώνα σχολείου, όπως μετέδωσε σήμερα (22/05) το AFP επικαλούμενο αξιωματούχο της νοτιοαμερικανικής αυτής πόλης.

Ο κοιτώνας βρίσκεται στην πόλη Μαχντία της κεντρικής Γουιάνας, μιας πόλης με ορυχεία, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Γουιάνας.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της μικρής αυτής χώρας Ιρφάν Αλί είχε κάνει λόγο για «μεγάλη καταστροφή» μιλώντας από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας Τζόρτζταουν όπου περίμενε την άφιξη βοήθειας.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!