Σκύλος
Οδηγός προσπάθησε να αποφύγει κλήση κάνοντας απόπειρα να αλλάξει θέση με τον σκύλο του

Στο Κολοράντο ένας οδηγός, ο οποίος είχε καταναλώσει αλκοόλ, προέβη σε μια κίνηση που προκαλεί γέλιο, προκειμένου να γλιτώσει την κλήση για υπερβολική ταχύτητα.

Και αυτή ήταν ότι προσπάθησε να αλλάξει θέση με τον σκύλο του που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Προσπάθησε να αλλάξει θέση

Ο οδηγός κινούνταν με 84 χλμ./ώρα, πάνω από το όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο σημείο. Ο αστυνομικός που τον σταμάτησε, έμεινε άναυδος από την σκηνή που αντίκρισε πλησιάζοντας το αυτοκίνητο, με τον οδηγό να προσπαθεί να αλλάξει θέσεις με τον σκύλο του, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς ο άνδρας ισχυρίστηκε πως δεν οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο, σύμφωνα με το BBC. Κι όταν ο αστυνομικός τον ρώτησε αν είχε καταναλώσει αλκοόλ, επιχείρησε να το σκάσει.

Τελικά, δεν έφτασε μακριά. Συνελήφθη σε απόσταση λίγων μέτρων από το αυτοκίνητο. Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για οδήγηση σε κατάσταση μέθης, αντίσταση κατά της αρχής και υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, ενώ τελικά οδηγήθηκε στη φυλακή.

«Ο σκύλος δεν αντιμετωπίζει καμία κατηγορία και αφέθηκε ελεύθερος με μια απλή προειδοποίηση», η αστυνομία σε σχετική ανακοίνωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

To 1o Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ECTS και 50Є εγγραφή - Αιτήσεις έως 30-11

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

σχετικά άρθρα

farmaka
Δωρεάν η προληπτική αγωγή PrEP για τον HIV – Πώς θα χορηγείται
Θεσπίζεται η διαδικασία προληπτικής διάθεσης αντιρετροϊκών φαρμάκων, με στόχο την προστασία ατόμων που βρίσκονται σε αυξημένο κίνδυνο να μολυνθούν...
Δωρεάν η προληπτική αγωγή PrEP για τον HIV – Πώς θα χορηγείται