Κάμερες
Αντιδράσεις για τη συμμετοχή αρχηγού κόμματος σε ριάλιτι

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Βέλγιο η συμμετοχή του επικεφαλής του γαλλόφωνου κόμματος MR Zoρζ-Λουί Μπουσέ σε φλαμανδικό ριάλιτι.

Η εκπομπή ονομάζεται «Ειδικές Δυνάμεις: ο τολμών νικά» και, όπως εξηγεί η εφημερίδα Brussels Times, σε αυτή συμμετέχουν 11 διασημότητες – συμπεριλαμβανομένων τραγουδιστών, ηθοποιών και αθλητών – οι οποίες παρακολουθούν μια εξαήμερη εκπαίδευση στην έρημο του Μαρόκου για να ενταχθούν στις ειδικές δυνάμεις, την επίλεκτη μονάδα του βελγικού στρατού.

Αν και αρκετές γαλλόφωνες εφημερίδες θέτουν ερωτήματα για την αυξανόμενη προβολή των πολιτικών στη φλαμανδική τηλεόραση ενόψει των εκλογών του 2024, η κριτική που ασκήθηκε στον Μπουσέ επικεντρώθηκε έντονα στο πώς η εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων αποκάλυψε τον πραγματικό του χαρακτήρα, σημειώνουν οι Brussels Times.

 Zoρζ-Λουί Μπουσέ

«Τα πήγε στραβά σε σημείο παρωδίας»

«Ένα φαινομενικά αλαζονικό παιδί του μπαμπά που, κατά τη διάρκεια των τεστ της στρατιωτικής εκπαίδευσης, τα πήγε στραβά σχεδόν σε σημείο παρωδίας», αναφέρει η φλαμανδική εφημερίδα De Morgen, επισημαίνοντας ότι, στην αρχή, οι άλλοι διαγωνιζόμενοι τον έβρισκαν ακόμα διασκεδαστικό, αλλά κανείς δεν γελούσε στο τέλος.

Ο Ζορζ-Λουί Μπουσέ δεν είναι ο πρώτος πολιτικός που εμφανίστηκε σε ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας. Ο Φλαμανδός σοσιαλιστής ηγέτης Κόνερ Ρουσό ήταν κρυμμένος με κουστούμι κουνελιού στο The Masked Singer, η υπουργός Εσωτερικών Ανελί Βερλίντεν ταξίδεψε στην Ελλάδα για την εκπομπή Viva La Feta και ο υπουργός Δικαιοσύνης Βίνσεντ Βαν Κουίκενμπορν πέρασε τέσσερις ημέρες στη φυλακή για το Recht naar de gevangenis.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πρόσκληση
2ο Μαθητικό Συνέδριο Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης - Πότε θα πραγματοποιηθεί
2ο Μαθητικό Συνέδριο με τίτλο: «Προχωράμε μαζί; Συζητάμε πρακτικές για την αλληλοκατανόηση και την ειρηνική συμβίωση στο σχολείο»
2ο Μαθητικό Συνέδριο Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης - Πότε θα πραγματοποιηθεί
ροδος εκπαιδευτικοι
Ρόδος: Ελεύθεροι άνευ όρων ο Διευθυντής και η εκπαιδευτικός που έμπλεξαν σε διαμάχη γονέων και κρατήθηκαν για συνέργεια σε αρπαγή ανηλίκου
Ο Διευθυντής  και η εκπαιδευτικός συνελήφθησαν  προχτες σαν κοινοί εγκληματίες, μέσα στον χώρο του σχολείου, προσήχθησαν, κρατήθηκαν όλη τη νύχτα...
Ρόδος: Ελεύθεροι άνευ όρων ο Διευθυντής και η εκπαιδευτικός που έμπλεξαν σε διαμάχη γονέων και κρατήθηκαν για συνέργεια σε αρπαγή ανηλίκου