πωλητής βιβλίων
Penguin Books UK
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ένας αυτόματος πωλητής βιβλίων έκανε την εμφάνισή του σε σταθμό τρένου της Βρετανίας

Ένας αυτόματος πωλητής βιβλίων του εκδοτικού οίκου Penguin Random House τοποθετήθηκε στο σιδηροδρομικό σταθμό «Exeter St Davids» της κομητείας Devon στη Βρετανία, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους επιβάτες.

Όσοι βρεθούν στο συγκεκριμένο σημείο θα μπορούν να προμηθευτούν το αγαπημένο τους ανάγνωσμα, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Το μηχάνημα

Το εν λόγω μηχάνημα λειτουργεί όπως κάθε άλλο που πουλάει σνακ και ποτά, ενώ τα βιβλία του διατίθενται σε αυτό έχουν τιμές βιβλιοπωλείου, ενώ τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα στηρίξουν το ανεξάρτητο βιβλιοπωλείο Bookbag και τον οργανισμό Exeter City of Literature, το οποίο προωθεί τον αλφαβητισμό.

Οι διαθέσιμοι τίτλοι θα αλλάζουν σε τακτική βάση, συμπεριλαμβανομένου ενός συνδυασμού νέων βιβλίων και παλαιότερων τίτλων, με έμφαση σε ημερομηνίες κλειδιά όπως ο Μήνας Ιστορίας της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, ο Μήνας της Μαύρης Ιστορίας και η σύνοδος για το κλίμα, Cop28.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού: Όλη η λίστα όσων δικαιούνται Voucher

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζαχαρακη
Νέα σχολική χρονιά: Ο συνολικός αριθμός των κενών που καλείται να διαχειριστεί το Υπουργείο Παιδείας προσεγγίζει ή και ξεπερνά τις 50.000 θέσεις
Το Υπουργείο Παιδείας γνωρίζει πολύ καλά ότι οι πραγματικές ανάγκες του δημόσιου σχολείου ξεπερνούν κατά πολύ τις επίσημες οργανικές αποτυπώσεις.
Νέα σχολική χρονιά: Ο συνολικός αριθμός των κενών που καλείται να διαχειριστεί το Υπουργείο Παιδείας προσεγγίζει ή και ξεπερνά τις 50.000 θέσεις