β
Ένας 39χρονος τραυματίστηκε σοβαρά, όταν έκανε Bungee Jumping και έσπασε το σχοινί που τον κρατούσε

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να δοκιμάσουν το Bungee Jumping, το Extreme sport με το οποίο φτάνει κανείς στα όριά του.

Ο 39χρονος Μάικ αποφάσισε να κάνει Bungee Jumping σε ένα ψυχαγωγικό πάρκο ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Ταϊλάνδη. Εκεί λοιπόν η αρχική εξέδρα ήταν σε ύψος κοντά 10 ορόφων, όλα πήγαιναν καλά, αλλά ξαφνικά έσπασε ο υμένας που τον κρατούσε και έπεσε στο νερό, που υπήρχε από κάτω.

«Προσγειώθηκα στην αριστερή μου πλευρά, οπότε οι τραυματισμοί ήταν πιο σοβαροί εκεί. Ήταν σαν κάποιος να με χτύπησε πολύ άσχημα», είπε μιλώντας στο CNN.

Ο 39χρονος σημείωσε ότι αρχικά ήθελε να δοκιμάσει σκοποβολή, αλλά τον προκάλεσαν οι φίλοι του  να κάνει Bungee Jumping και αποφάσισε να το δοκιμάσει.

«Ήταν πολύ ψηλά και έκλεισα τα μάτια μου. Σχεδίαζα να τα ξαναανοίξω, όταν θα με ανέβαζαν. Συνειδητοποίησα ότι το καλώδιο είχε σπάσει όταν άνοιξα τα μάτια μου και διαπίστωσα ότι ήμουν περικυκλωμένος από νερό».

Ευτυχώς, κατάφερε να αναδυθεί και να κολυμπήσει παρά το γεγονός ότι τα πόδια του ήταν δεμένα. «Αν κάποιος δεν ήξερε κολύμπι, θα έχει μεγάλο πρόβλημα», σχολίασε.

Το ψυχαγωγικό πάρκο όπου συνέβη το ατύχημα αποζημίωσε τον 39χρονο και κάλυψε τα έξοδα για τις ακτινογραφίες και το υπερηχογραφήματα που χρειάστηκε να υποβληθεί.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα