ραπερ
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο μουσικός προκαλεί οργή για τη βίαιη συμπεριφορά του

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας και… όχι για καλό λόγο βρέθηκε και πάλι ο Κρις Μπράουν, ο οποίος δέχεται για άλλη μια φορά «πυρά» για τη συμπεριφορά του επί σκηνής, καθώς άρπαξε από τον λαιμό την πρώην σταρ του Love Island, Νατάλια Ζόπα, κατά τη διάρκεια ενός ερωτικού χορού στη συναυλία του στο Μάντσεστερ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Το περιστατικό προκάλεσε την οργή πολλών, οι οποίοι επέκριναν τον Μπράουν για το ιστορικό του στην ενδοοικογενειακή βία και διερωτήθηκαν γιατί η Ζόπα συμφώνησε να συμμετάσχει σε μια τέτοια εμφάνιση.

Πολλοί θαυμαστές έχουν καταφύγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν την «αηδία» τους για τον τρόπο με τον οποίο ο Μπράουν φέρθηκε στην κοπέλα, με έναν σχολιαστή να περιγράφει το υλικό ως «ενοχλητικό» και «αποτρόπαιο».

Η Ζόπα προς έκπληξη πολλών που παρακολούθησαν από κοντά το περιστατικό, υπερασπίστηκε τη συμπεριφορά του, επιμένοντας ότι δεν αισθάνθηκε άβολα κατά τη διάρκεια της παράστασης και ότι «λάτρεψε κάθε λεπτό της». Ωστόσο, αυτό δεν έχει κατευνάσει την οργή όσων θεωρούν ότι η συμπεριφορά του Μπράουν ήταν ανάρμοστη και επικίνδυνη.

Δείτε το βίντεο

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η Μαρία Καρυστιανού με φόντο το λογότυπο του κόμματός της «Ελπίδα»
Νέα επίθεση Καρυστιανού σε Τσίπρα: «Ο πιο βολικός αντίπαλος για τον Μητσοτάκη»
Μαρία Καρυστιανού: «Ο Αλέξης Τσίπρας έχει δοκιμαστεί, είναι επαγγελματίας πολιτικός, το "όχι" το έκανε "ναι"»
Νέα επίθεση Καρυστιανού σε Τσίπρα: «Ο πιο βολικός αντίπαλος για τον Μητσοτάκη»
απθ
ΑΠΘ: «Αναβρασμός» στην Έρευνα μετά την αύξηση της παρακράτησης του ΕΛΚΕ
Αντίθετα τα εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης που καταγγέλλουν «κρυφή φορολόγηση» και επικοινωνιακές σπατάλες
ΑΠΘ: «Αναβρασμός» στην Έρευνα μετά την αύξηση της παρακράτησης του ΕΛΚΕ
Ακαδημία Αθηνών
Ακαδημία Αθηνών: 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο Κλασικών Σπουδών στις 9 και 10 Ιουνίου
Η Ακαδημία Αθηνών και η Κινεζική Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών (CASS) συνδιοργανώνουν το 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο Κλασικών Σπουδών (9-10 Ιουνίου 2026)
Ακαδημία Αθηνών: 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο Κλασικών Σπουδών στις 9 και 10 Ιουνίου
Ο Αντώνης Σαμαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Σαμαράς από Ηράκλειο: «Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη έχει μείνει χωρίς εκπροσώπηση»
Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά από το Ηράκλειο Κρήτης - Σκληρή επίθεση σε Μητσοτάκη και Τσίπρα για τη woke ατζέντα
Σαμαράς από Ηράκλειο: «Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη έχει μείνει χωρίς εκπροσώπηση»