trump schools
Τι ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ

Την σύλληψή του αναμένει την επόμενη Τρίτη ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, όπως δήλωσε το Σάββατο σε ανάρτησή του.

Παράλληλα, ζήτησε από τους υποστηρικτές του να βγουν στους δρόμους

Η ανάρτηση

Σε ανάρτησή του σε κοινωνικά δίκτυα, ο πρώην πρόεδρος αναφέρει ότι θα συλληφθεί, καθώς εισαγγελέας της Νέας Υόρκης εξετάζει κατηγορίες για μία υπόθεση που εξετάζει το χρηματισμό γυναικών που ισχυρίζονται ότι είχαν ερωτική σχέση με τον πρώην πρόεδρο.

Ο Τραμπ υποστήριξε στον λογαριασμό του στο Truth Social ότι το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν θα τον συλλάβει την Τρίτη για τις κατηγορίες. Τους χαρακτήρισε «διεφθαρμένους και άκρως πολιτικοποιμένους», αποκαλώντας την υποτιθέμενη πληρωμή χρημάτων «παλιό και πλήρως απομυθοποιημένο παραμύθι».

Οι αξιωματούχοι επιβολής του νόμου στη Νέα Υόρκη κάνουν προετοιμασίες για το ενδεχόμενο να κατηγορηθεί ο Τραμπ, δεν έχει υπάρξει ωστόσο καμία δημόσια ανακοίνωση.

Εάν οι ισχυρισμοί του Τραμπ είναι αληθινοί, θα γίνει ο πρώτος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ που αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αμαξια
Πώς παίρνεις 30.000 ευρώ για να αλλάξεις αμάξι - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Έως 30.000 ευρώ για αλλαγή αυτοκινήτου: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση για ηλεκτρικά οχήματα – Πώς θα λειτουργεί το νέο πρόγραμμα
Πώς παίρνεις 30.000 ευρώ για να αλλάξεις αμάξι - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η είσοδος του υπουργείου
Πρότυπα - Πειραματικά Σχολεία: Αλλαγές στο «παρά πέντε» στην πρόσκληση εκπαιδευτικών
Οι αλλαγές στην πρόσκληση για τη θητεία των εκπαιδευτικών σε Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία δημοσιεύθηκαν χτες στο Διαύγεια - Οι αιτήσεις κλείνουν...
Πρότυπα - Πειραματικά Σχολεία: Αλλαγές στο «παρά πέντε» στην πρόσκληση εκπαιδευτικών