Κόσμος

Τραμπ: Αναμένει να συλληφθεί την Τρίτη - Ζήτησε από υποστηρικτές του να βγουν στους δρόμους

trump schools
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ

Την σύλληψή του αναμένει την επόμενη Τρίτη ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, όπως δήλωσε το Σάββατο σε ανάρτησή του.

Παράλληλα, ζήτησε από τους υποστηρικτές του να βγουν στους δρόμους

Η ανάρτηση

Σε ανάρτησή του σε κοινωνικά δίκτυα, ο πρώην πρόεδρος αναφέρει ότι θα συλληφθεί, καθώς εισαγγελέας της Νέας Υόρκης εξετάζει κατηγορίες για μία υπόθεση που εξετάζει το χρηματισμό γυναικών που ισχυρίζονται ότι είχαν ερωτική σχέση με τον πρώην πρόεδρο.

Ο Τραμπ υποστήριξε στον λογαριασμό του στο Truth Social ότι το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν θα τον συλλάβει την Τρίτη για τις κατηγορίες. Τους χαρακτήρισε «διεφθαρμένους και άκρως πολιτικοποιμένους», αποκαλώντας την υποτιθέμενη πληρωμή χρημάτων «παλιό και πλήρως απομυθοποιημένο παραμύθι».

Οι αξιωματούχοι επιβολής του νόμου στη Νέα Υόρκη κάνουν προετοιμασίες για το ενδεχόμενο να κατηγορηθεί ο Τραμπ, δεν έχει υπάρξει ωστόσο καμία δημόσια ανακοίνωση.

Εάν οι ισχυρισμοί του Τραμπ είναι αληθινοί, θα γίνει ο πρώτος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ που αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος