αεροπλάνο
Εφιάλτης για επιβάτες σε πτήση της Lufthansa με προορισμό την Γερμανία

Τον τρόμο βίωσαν επιβάτες σε πτήση της Lufthansa από Τέξας με προορισμό την Γερμανία λόγω έντονων αναταράξεων.

Η πτήση 469 από Όστιν για Φρανκφούρτη προσγειώθηκε τελικά με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Ντάλες στην Ουάσινγκτον, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αρμόδιας Αρχής.

Επτά άτομα που επέβαιναν στο αεροπλάνο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, χωρίς να διευκρινίζεται το είδος της βοήθειας που έλαβαν ή πόσο σοβαροί ήταν οι τραυματισμοί τους.

Ένας από τους επιβάτες που μίλησε στην Washington Post ανέφερε ότι, την ώρα που οι αεροσυνοδοί σέρβιραν στους επιβάτες το δείπνο, το αεροπλάνο έκανε «ελεύθερη πτώση», με αποτέλεσμα αρκετοί να πεταχτούν από το κάθισμά τους και δίσκοι με τρόφιμα να εκτοξευθούν στην οροφή του Airbus.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Σοφία Ζαχαράκη: Νέα σχολικά βιβλία το 2027 και επιμόρφωση εκπαιδευτικών στην Τεχνητή Νοημοσύνη
Αύξηση 15% στις εγγραφές στα ΕΠΑΛ – Στα 150 εκατ. ευρώ οι πόροι για τη μαθητεία
Σοφία Ζαχαράκη: Νέα σχολικά βιβλία το 2027 και επιμόρφωση εκπαιδευτικών στην Τεχνητή Νοημοσύνη