Τον τρόμο βίωσαν επιβάτες σε πτήση της Lufthansa από Τέξας με προορισμό την Γερμανία λόγω έντονων αναταράξεων.
Η πτήση 469 από Όστιν για Φρανκφούρτη προσγειώθηκε τελικά με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Ντάλες στην Ουάσινγκτον, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αρμόδιας Αρχής.
Επτά άτομα που επέβαιναν στο αεροπλάνο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, χωρίς να διευκρινίζεται το είδος της βοήθειας που έλαβαν ή πόσο σοβαροί ήταν οι τραυματισμοί τους.
Ένας από τους επιβάτες που μίλησε στην Washington Post ανέφερε ότι, την ώρα που οι αεροσυνοδοί σέρβιραν στους επιβάτες το δείπνο, το αεροπλάνο έκανε «ελεύθερη πτώση», με αποτέλεσμα αρκετοί να πεταχτούν από το κάθισμά τους και δίσκοι με τρόφιμα να εκτοξευθούν στην οροφή του Airbus.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΑΣΕΠ: Καταιγισμός μόνιμων προσλήψεων χωρίς Διαγωνισμό (341 θέσεις)
Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα
Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ