germanos_babysitter
Καταδικάστηκε 45χρονος Γερμανός «babysitter» για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Ένας 45χρονος Γερμανός που υποδυόταν τον φροντιστή παιδιών στο διαδίκτυο καταδικάστηκε με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης με θύματα 13 παιδιά, το μικρότερο ενός μηνός.

Το περιφερειακό δικαστήριο της Κολωνίας επέβαλε τη μέγιστη των ποινών, περίπου 15 έτη.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι ο 45χρονος εγκληματίας κατά «βρεφών, παιδιών και εφήβων, μοιράστηκε βίντεο και εικόνες ασύλληπτης βαρβαρότητας στο διαδίκτυο».

Η υπόθεση που σόκαρε ακόμη και έμπειρους αστυνομικούς για την «αδιανόητη βαρβαρότητα» χρονολογείται από τις 6 Δεκεμβρίου του 2022. Οι εισαγγελείς είχαν κατηγορήσει τον 45χρονο για περισσότερες από 120 υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος 13 παιδιών μεταξύ 2005 και 2019.

Για τεράστιο υλικό ενοχοποιητικών στοιχείων έκαναν λόγο οι αστυνομικοί κατά την έφοδο στο σπίτι όπου έμενε με τη σύζυγό του, στην πόλη Wermelskirchen, στα τέλη του 2021.

Την ίδια ώρα, τέσσερις ακόμη Γερμανοί καταδικάστηκαν στη Φρανκφούρτη για τη συμμετοχή τους σε διαδικτυακή πλατφόρμα γνωστή ως «Boystown», η οποία χρησιμοποιήθηκε για τη διάδοση εικόνων σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκφε
Μια Γιορτή των Φυσικών Επιστημών από μαθητές: 17 Χρόνια Καινοτομίας από το Ε.Κ.Φ.Ε. Καρδίτσας
Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 21 σχολεία του Νομού, με περισσότερους από 220 μαθητές
Μια Γιορτή των Φυσικών Επιστημών από μαθητές: 17 Χρόνια Καινοτομίας από το Ε.Κ.Φ.Ε. Καρδίτσας
Μερόπης Τζούφη
Μ.Τζούφη: «Η κυβέρνηση κόβει κορδέλες σε ιδιωτικά πανεπιστήμια, αφήνοντας πίσω τη δημόσια παιδεία»
Κριτική για εμπορευματοποίηση της γνώσης και έλλειψη ενίσχυσης των δημόσιων ΑΕΙ
Μ.Τζούφη: «Η κυβέρνηση κόβει κορδέλες σε ιδιωτικά πανεπιστήμια, αφήνοντας πίσω τη δημόσια παιδεία»