Τροχαίο με λεωφορείο στην Κωνσταντινούπολη
Οδηγός λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος στη στάση - Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, όταν ένας οδηγός λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος στη στάση, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι πέντε.

Τουρκικά ΜΜΕ τονίζουν ότι ένας από τους τραυματίες νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον οδηγό του λεωφορείου, ωστόσο η αιτία του δυστυχήματος παραμένει άγνωστη.

Στο βίντεο, που κυκλοφορεί στα social media, φαίνεται ο οδηγός να κινείται στην αριστερή λωρίδα, πλησιάζει τη στάση του λεωφορείου χωρίς να χαμηλώνει ταχύτητα ώσπου χάνει πλήρως τον έλεγχο και «θερίζει» τον κόσμο που βρίσκεται στη στάση και ένα όχημα. Το λεωφορείο τελικά σταματάει, περίπου 20 μέτρα μετά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γιώργος Φλωρίδης
Φλωρίδης για δίκη Τεμπών: «Δεν υπήρξε σωστή ταξιθεσία – Οι συντελεστές θα μπουν με τη σειρά που προβλέπεται»
Δίκη Τεμπών: «Δεν τηρήθηκε η διαδικασία» – Οι εξηγήσεις Φλωρίδη για το επεισοδιακό ξεκίνημα
Φλωρίδης για δίκη Τεμπών: «Δεν υπήρξε σωστή ταξιθεσία – Οι συντελεστές θα μπουν με τη σειρά που προβλέπεται»