Μια χιονοστιβάδα που δημιουργήθηκε παρέσυρε και σκότωσε δύο σκιερ από την Πολωνία στο Κασμίρ, της Ινδίας.
Η χιονοστιβάδα παρέσυρε άλλα 21 άτομα, τα οποία, ευτυχώς, διασώθηκαν μετά από επιχείρηση που διεξήχθη. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι τουλάχιστον οκτώ Ρώσοι υπήκοοι.
Όπως φαίνεται στο σοκαριστικό βίντεο από το Κασμίρ, η χιονοστιβάδα ήταν τεράστια με αποτέλεσμα να παρασύρει τους άτυχους σκιερ.
«Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων διασώθηκαν 19 ξένοι υπήκοοι και δύο ντόπιοι οδηγοί», ανέφερε η αστυνομία. «Δυστυχώς, δύο ξένοι υπήκοοι έχασαν τη ζωή τους στη χιονοστιβάδα και τα πτώματά τους έχουν επίσης ανασυρθεί», σημειώνει.
Το Gulmarg βρίσκεται στην οροσειρά Pirpanjal στα δυτικά Ιμαλάια. Η πόλη είναι πόλος έλξης για τουρίστες και σκιέρ όλο το χρόνο και προσελκύει τόσο Ινδούς όσο και ξένους.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί οι Έλληνες με προθεσμιακές καταθέσεις είναι «μεγάλοι χαμένοι»;
Ποια γνωστή ηθοποιός παράτησε την τηλεόραση και έγινε δασκάλα σε χωριό της Αρκαδίας
Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας
Alfavita Newsroom